2777
2789

اونقدر غصه دارم که خدا میدونه

من با یه خانومی اشنایی داشتم، اتفاقی دیدم که دخترش تو کلاس دختر من افتاده

اون خانوم خودش پیشنهاد داد بچه هامون باهم باشن خودشم اسم بچه هارو داد ب مدیر که کنار هم باشن

حالا بعد از ۳هفته که دختر من یه بچه ی شدیدا عاطفی هستش و با دختر این خانوم دوست شده، امروز مربی جای بچه هارو عوض کرده دختر منم با گریه اومد خونه

منم ب مربی پیام دادم گفت مادر اون دختر خوذش گفته جاشون عوض بشه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

دخترمن پیش دبستانیه خیلی کوچیکه

اولین بارشه با یکی دوست شده امشبم با گریه خوابید

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم؟ میخوام فردا حتما با اون خانوم برخورد کنم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو میخای به خاطر این موضوع بکشی .... واقعا که

شما بچه داری؟

بله

خب تو این شرایط باشی واقعا ناراحت نمیشی؟

خب تو این شرایط باشی واقعا ناراحت نمیشی؟

ن اصلا برام مهم نیست به نظرم دخترت هم باید کم کم یاد بگیره که زود به بقیه وابسته نشه و بتونه خودشو با شرایط جدید وقف بده 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
ن اصلا برام مهم نیست به نظرم دخترت هم باید کم کم یاد بگیره که زود به بقیه وابسته نشه و بتونه خودشو ب ...

چ جالب

احتمالا اون خانوم هم طرز فکر شمارو داره

موفق باشید

بنظرم باید یاد بدی دلبستگی عاطفی آنقدر شدیدی نداشته باشه برای خودش توی آینده بده و کسی تا نزدیکش بشه فوری میخواد ارتباط داشته باشم و در نوجوانی به پسر ها میرسه و شروع مشکلات 

اتفاقا با خودت باید برخورد کنی

علت مرگ : خودکشی به دلیل عوض شدن صندلی فرزند در پیش دبستانی😂

انشالله همین اتفاق دقیقا مو ب مو براتون پیش بیاد اون وقت هر هر کنی عزیزم😊

بنظرم باید یاد بدی دلبستگی عاطفی آنقدر شدیدی نداشته باشه برای خودش توی آینده بده و کسی تا نزدیکش بشه ...

خب در اینده قطعا یاد میگیره

اما بچه ی ۵ ساله خب اسیب میبینه

خب در اینده قطعا یاد میگیرهاما بچه ی ۵ ساله خب اسیب میبینه

بچه از سه سالگی آمادگی پذیرفتن رو داره باید باهاش صحبت کنی تا سه سال بچه مطلقا هرچیزی بخواد همون لحظه باید بهش بدی بعدش اصلا

انشالله همین اتفاق دقیقا مو ب مو براتون پیش بیاد اون وقت هر هر کنی عزیزم😊

اصلا موضوع رو در حدی نمیبینم ک بخوام بهش فکر کنم😂

البته از یه مادر ضعیفی مثل تو همچین دختر ضعیفی هم درمیاد

اصلا موضوع رو در حدی نمیبینم ک بخوام بهش فکر کنم😂البته از یه مادر ضعیفی مثل تو همچین دختر ضعیفی هم ...

چقدر باهوشی😍رمز با هوش بودنت چی میتونه باشه😍

الان دقیقا از کجا فهمیدی من ضعیفم نابغه؟؟؟

مشکل من اینه، اون خانم خودش باعث این قضیه شده خودشم سرخود رفته جداشون کرده چون من اصلا از اولم زیاد موافق نبودم ک باهم باشن

فهم این موضوع انقد براتون سخته؟