2777
2789
عنوان

خانوما فقط لطفا بیاین

194 بازدید | 27 پست

بچه ها من پاپ اسمیر دادم. گفت التهاب شدید دهانه رحم داری ، قرص ودارو داد که همه رو مرتب خوردم حالا چندروز دیگه بعد دوماه باز باید پاپ اسمیر‌بدم ، به نظرتون درمان میشه و خطرناک نیست ؟ ایا این مانع بارداری میشه ؟  دوساله که باردار نشدم هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما درمان میشهخیالت راحت باشهایشالا ایندفعه که بری چکاپ کاملا خوب شده باشیالتهاب دهانه ی رحم میتونه ...

سونو و آزمایش دادم ، فقط تنها مشکلم تا الان التهاب شدید دهانه ی رحمه ، کلی قرص و دارو خوردم چند روز دیگه باید برم دوباره تست بدم استرس دارم یه خورده 😅 اطرافیان هی فشار میارن برای بچه دار شدن. مادرشوهرم میگه اونایی که دیرتر از تو ازدواج کردن باردار شدن ولی تو نشدی هنوز 

اره ان شاءالله چیزی نیست فقط پیگیر درمانت باش.واز طب سنتی هم کمک بگیر

قرص هارو مرتب خوردم تموم شدن ، دیگه فقط مونده دوباره تست بدم ببینم خوب شده یا نه ، استرسم از اینکه نشده باشه ، طب سنتی چطوره؟

سونو و آزمایش دادم ، فقط تنها مشکلم تا الان التهاب شدید دهانه ی رحمه ، کلی قرص و دارو خوردم چند روز ...

ببخشید عزیزم یه سوال؟؟منم 6روزه که به خاطر زخم دارم پماد و قرص استفاده میکنم به نظرت در این حین میشه نزدیکی داشت ؟شوهرم کچلم کرده😂😂

ببخشید عزیزم یه سوال؟؟منم 6روزه که به خاطر زخم دارم پماد و قرص استفاده میکنم به نظرت در این حین میشه ...

من تو دوره ی مصرف کلی پرس و جو کردم اخرشم به این نتیجه رسیدم نداشته باشی بهتره ، اول پماد رو تموم کن بعد ممکنه رو اثرش تاثیر بزاره 

سونو و آزمایش دادم ، فقط تنها مشکلم تا الان التهاب شدید دهانه ی رحمه ، کلی قرص و دارو خوردم چند روز ...

به حرف هیچ کی گوش نده مهم سلامتی خودته.اره من همیشه از پاپ اسمیر ومعاینه خجالت میکشم از دکتر عذرخواهی میکنم🥲