2777
2789
بافت قدیمی ولی اینا توی یه محدوده هستن ولی فاصله دارن معلومه برای جنوب یا شرق هستید (: من رودکی و ...

تهران زندگی نمیکنم ، میخواستم سمت غرب باشم اما با ۳۰۰ ماهی ۱۲ چیزی پیدا نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اصولا توی شرق تهران مورد خوب تری نسبت به غرب تهران پیدا میشه و طبیعتا جنوب شهر ارزون تره

متاسفانه باید سمت غرب باشم و شرق ازم دور میشه فکر میکردم ۳۰۰ با ۱۲،۱۳ پونک پیدا کنم… 

جنوب هم فکر نمیکنم مناسب باشه 

این محله های رودکی و دامپزشکی کدوم سمت تهران هستن؟ 

بگید محل کارتون کجاست و برای ملک پیدا کردن باید بیایید تهران و برید بنگاه و مجازی نمیشه پیدا کرد ؛ بگید محل کارتون کجاست که فاصلش تا شرق رو بگم چون شرق ملک هایی بهتر با قیمت بهتر برای اجاره داره

سمت آزادی و منطقه هایی که تو تاپیک‌ گفتم برای امنیت دختر مجرد مناسبه؟

دیگه شب همه جا خطرناکه ولی اصولا غرب تهران منطقه شلوغ تری از شرقه و جمعیت توی خیابون مثلا ساعت ۹ شب توی غرب از شرق بیشتره و شما هرچی سمت خیابون آزادی بگیرید تا بافت عقبتر وضعیت خیلی بهتره ولی گرون تره ؛ و اصولا شما نزدیک مترو پیدا کنید هم دسترسی بهتره هم امنیت

بالای جنت آباد و محله ستارخان مناطق کارم هست

خوب پس به شرق دور هستید ؛ توی خود جنت آباد جنوبی میشه ملک پیدا کنید و ارزونه ولی من خوشم نمیاد واقعا از اونجا و اینکه مترو نداره ولی بقل مترو ستارخان و توحید هم خوبه (دم مترو ها بگیرید)

دیگه شب همه جا خطرناکه ولی اصولا غرب تهران منطقه شلوغ تری از شرقه و جمعیت توی خیابون مثلا ساعت ۹ شب ...

خیابون آزادی توی دیوار سرچ کنم میاره؟ میشه ایم محله های سمت آزادی که خوبه بهم بگید ممنونم