2777
2789
عنوان

بله برون داداشم

196 بازدید | 13 پست

سلام پنجشنبه بله برون داداشمه حالا شوهرم سر یه سری موضوعات لج کرده میگه تا بابات اینا به من زنگ نزنن بله برون نمیام چجوری به بابام بگم به شوهرم زنگ بزنه میشه راهنماییم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دلیلش منطقی نیس محل نده.مگه بچه ی اون خونه نیسی چه دعوتی فردا برا عروسی هم داستان داری

میدونی چیه برای ازدواج داداشم مامانم اینا اصلا منو آدم حساب نکردن و فقط برای همه چیز از خواهرم نظر خواستن شوهر منم لج کرده

میدونی چیه برای ازدواج داداشم مامانم اینا اصلا منو آدم حساب نکردن و فقط برای همه چیز از خواهرم نظر خ ...

عزیزم میدونم ناراحتی از رفتار خانوادت ولی چرا شوهرت از این ناراحتی و فرق گذاشتن پدر و مادرت باخبره که حالا سواستفاده کنه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
میدونی چیه برای ازدواج داداشم مامانم اینا اصلا منو آدم حساب نکردن و فقط برای همه چیز از خواهرم نظر خ ...

خب چرا شوهرت خبر داره از این حرفا 

با سیاست الکی میگفتی ازم پرسیدن

نتیجه میگیریم خودت مقصری

چون علت لج و لج بازیو نمیدونم نمیتونم بیشتر کمک کنم

برای ازدواج داداشم مامانم اینا اصلا منو آدم حساب نکردن و فقط از خواهرم نظر خواستن واسه همین شوهرم لج کرده

عزیزم میدونم ناراحتی از رفتار خانوادت ولی چرا شوهرت از این ناراحتی و فرق گذاشتن پدر و مادرت باخبره ک ...

بابام اینا جلوی شوهرم زنگ میزنن و میگن خواهرتو بردیم برای عروس فلان چیزو انتخاب کنه و ...

برای ازدواج داداشم مامانم اینا اصلا منو آدم حساب نکردن و فقط از خواهرم نظر خواستن واسه همین شوهرم لج ...

به شوهرت بگو این موضوع ربطی به تو نداره

خودم ناراحتم از این موضوع و خودم جوابشونو میدم

توهم از خانوادت هی طرفداری نکن

همراه شوهرت شو ولی گولش بزن که اون دخالت نکنه، یه جوری بهش بفهمون که خودت حقتو میگیری