2777
2789

سلام عزیزم  من رفتم برا آی وی اف تعیین جنسیت   البته یه بار دیگه هم انجام دادم نگرفت ۲ساله پیش ، حالا رفتم دکتر زود چندتا قرص برا خودم داد    و یه کپسول به شوهرم  متفورمینم به خودم  و بعدم گفت سوم پریودی بیا        ۲ساله پیش دکتر منو مجبور کرد ۱۰ کیلو قبل تخمک کشی کم کردم   این دکتره نه      بعد مگه به این سرعت همین ماه فولیکام خوب میشه برا تخمک کشی با لین داروها؟؟؟؟؟؟ شوعرم که نوشته ۷۰ رکز طول میکشه اسپرم ساخته بشه   آخه شوهرم تا ۲۰ روز پیش داروهای انتی بیوتیک یا برای ریه مصرف میکرد  اونوقت شوهرم  نباید تقویت بشه برای دوماه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته عزیزم

به دکتر  زنگ زدم میگم دارو مصرف کرده تا ۲۰ روز پیش  میگه اشکال نداره   میگم ۲تا فیبروم هم دارم  تو جدار قدامی رحم دوتا ۳سانتی  میگم این داروها فیبروم تولید نکنه یا فیبرومها رو بزرگ نکنه  میگه نه   اصلا یه طوری هستن خب میخوام ۱۰۰ میلیون خرج کنم  زورشون میاد درست جواب بدن 

همون به خاطر سن عجله میکنن. چون. چیه وقتایی میخواندوقت طلایی رو از دست ندن

آخه حالا یکی دوماه که اثر خاصی نداره    اصلا به سن من فک نکنم توجه کرد چون جلسه اول که اصلا خودش نبود ماما بود ماما داروها رو داد و گفت روز سوم پریود بیا میای پیش دکتر   بعد تلفنی زنگ زدم گفتم از دکتر بپرس در مورد شوهرم پرسیدم و ماما تزش پرسید و اونم جواب داد همه رو میگفت مهم نیس قطعا پشت تلفن که سن منو نمیدونست

فک کنم برای اینکه پشیمون نشیم یا یهو خودمون حامله نشیم میگن تا پریود شدی بیا 😅🤣

نه قشنگم چون تو پریودی معلوم میشه رحمت به چه صورته. فیبروم داری یا کیست داری.