2777
2789
عنوان

کارما

57 بازدید | 2 پست

اصلا بابت این قضیه خوشحال نیستم و دوس ندارم کارماشو برادر شوهرم پس بده

قضیه برمیگرده به هفته پیش که برادرشوهرم دانشگاه دولتی قبول شده و همه خوشحال بودیم چون اصلا تلاشی برا کنکورش نکرده بود

داشتن صحبت میکردن راجبش منم گفتم خیلی عالیه اگه بتونه معدلش بالای ۱۷ نگه داره میتونه واحد بیشتری برداره و حتی شش ترمه دانشگاهو تموم کنه 

و پدر شوهرم با یک لحن بدی گفت دانشگاه تو ازاد بود جزوه هاتون کم بوده و دانشگاه دولتی اله و بله و حجمش زیاده و اینا

یجوری حرف زد انگار درس خوندن و مدرک من ارزشی نداره

و من فقط لبخند زدم و بعد بهم میگه چرا میخندی منم گفتم هیچی، دارم گوش میکنم 

الان رفتن ثبت نام پسرشون برای دانشگاه و به مشکل خوردن و من میگم خدایا من از پدرشوهرم بابت تخریب کردنم ناراحتم چرا تاوان از پسرشون داری میگیری...

ولی حرفش باعث شد چهرش جلو پسرش مشخص شه و منو برای کارو تحصیلات بیشتر انگیزه بده...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.