2777
2789

خواهرانه کمکم کنید دردی ب دلم زد ک ب هیچکس نمیتونم بگم زندگیه ما ظاهرأ هیچ مشکلی نداره اصلأ باهم بحث و دعوا نداریم ولی بهم خیانت کرد از نظر همه هم خیلی همو دوست داریم و من واقعأ میپرستیدمش الان یک ماهی میشه از خیانتش گذشته من ظاهرأ آرومم ولی تو دلم آشوبه ک با کیه کجاس الان وقتی با من رابطه نمیذاره ینی جای دیگه تخلیه میشه مدام فکر میکنم ی روزی ی هوو میاره بالایرم ی روزی قراره خیلی بی ابرو بشم مدام مینرسم همه وجودم شده اضطراب خواهش میکنم بگید چجوری بااین مسئله کنار بیام باردارم هستم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

خب حق داری 

طبیعیه این همه ترس واسترس خیانت کم چیزی نیست که 

الهی بلردارم هستی متوجه این موضوع شدی خاک عالم تو سر شوهرت استرس برات سمه تو بارداری یه مدت بیخیال باش انشالله که توبه کرده باشه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داری طبیعیه این همه ترس واسترس خیانت کم چیزی نیست که الهی بلردارم هستی متوجه این موضوع شدی خاک ...

من میدونم توبه نمیکنه هیچ خیانتکاری درست نشده ک این دومیش باشه مگر تنبیه درست کنی ک منم نتونستم ب خدمتش برسم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
من میدونم توبه نمیکنه هیچ خیانتکاری درست نشده ک این دومیش باشه مگر تنبیه درست کنی ک منم نتونستم ب خد ...

نه عزیز دلم توبه میکنه همسر من توبه کرد و الان 7 ساله دست از پا خطا نکرده

مطمئنم اگرکاری میکرد تا حالا گندش درومده بود چون میشناسمش تا یک حدی پنهان کاری بلده بلاخره یه جایی رو میشه

همسرت اگر ذاتش درست باشه سرش به سنگ میخوره 

انشان ممکن الخطاست و توبه برای همین وقت هاست

دلت رو سیاه نکن

البته هنوز زوده بگم فراموش کن یا کنار بیا یا ببخشش حق بده به خودت که این افکار بیاد سراغت ولی ناامید نباش

نه عزیز دلم توبه میکنه همسر من توبه کرد و الان 7 ساله دست از پا خطا نکردهمطمئنم اگرکاری میکرد تا حال ...

نمیدونم من ک امیدی بهش ندارم شما حتمأ حسابی تنبیهش کردی ک درست شده چیکارش کردی وقتی فهمیدی؟؟؟

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
نمیدونم من ک امیدی بهش ندارم شما حتمأ حسابی تنبیهش کردی ک درست شده چیکارش کردی وقتی فهمیدی؟؟؟

راستش من حالم به قدری بد بود که به هیچی فکر نمیکردم که چجور تنبیهش کنم کلا فضای خونه عوض شده بود از فشار زیاد رفتارم عوض شده بود یه بار ناخوداگاه نزدیک بود دستی دستی با عث مرگ بچم بشم دورازجونش

بهش میگفتم برو یه زن صیغه کن ولی سمت من نیا شبو نصف شب میشدیهو داد میزدم خودم رو میزدم بعد به خودم میومدم میدیدم بدنش و دستاش جای ناخونامه بهش گفتم میخوام خودم رو از پنجره بندازم پایین میگفتم یه روز که نیستی تو حموم رگمو میزنم بهش گفتم حالم از تو به هم میخوره دیگه دوستت ندارم گفتم میزارم میرم بچه ها برای خودت و ...

افسرده واقعی شده بودم

الان که یادم میاد اعصابم خراب میشه خیلی مشاوره و دکتر رفتم 

اونم گریه میکرد به پام میافتاد ببخشمش میگفت فرصت بده یادمه این حرفهارو که میزد تو چشماش پر از اشک بود

روزهای بهشدت بدی که برای هیچ کس نمیخوام به این نتیجه رسید تمام زن های دنیا ارزش به هم خوردن زندگیش رو نداره به من میگه کافیه دودوتا چهارتا کنم چی به دست اوردم و چی از دست دادم