2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

253 بازدید | 18 پست

بچه ها من اومدم دانشگاه یه شهر دیگه امشب اولین شب خوابگاهیمه 

خیلی حس بدی دارم دلتنگ خونواده مم  

دلم میخواد همین فردا برگردم خونه 

نمیتونم اینارو به کسی بگم چون بنظرشون غیر منطقی و لوسم 🥲

چیکار کنم 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم منم روز اول یه جوری بودم نمیخواستم بمونم

چجوری این حست از بین رفت؟🥲

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
وای خابگا خیلی خوبه کم کم خوب میشی با هم اتاقیات بحرف

بنظر بچه های خوبین ولی من خیلی حس بدی دارم 

انقد دلم برا خونواده م تنگه 😔

حق داری، من اگه یه روزم خوابگاهی میشدم میمردم ، خدا بهم رحم کرد

خیلی بده کلی ادم غریبه چندنفر توشون انقد بداخلاقن هی پشت چشم نازک میکنن 

منم چون الان حساس شدم ناراحت میشم زود

رفته رفته عادت میشه دیگه عزیزم

چقد طول میکشه

خیلی بده کلی ادم غریبه چندنفر توشون انقد بداخلاقن هی پشت چشم نازک میکنن منم چون الان حساس شدم ناراحت ...

الهی حق داری ، احتمالا مثل من وابسته ای به خانواده و تو خونه بودنو دوس داری