2777
2789

بچها من ۲۰سالمه پشت کنکورم یعنی دارم برای کنکور میخونم همش صبح تا شب وقت برای کار دیگه ندارم بیرونم نمیرم 

بعد ما دوتا دوست داریم که هفت هشت سال پیش مامانم تو یه کاری بود باهاشون آشنا شدیم دوتا خواهرن سنشون هول و هوش ۳۰.۳۲اینا دقیق نمیدونم شایدم بیشتر باشن 

مامانمم ۳۸سالشه بعد اون دوتا خواهرا تو شهر ما نیستن خیلی دوریم ولی تو تلگرام یه گروه داریم منو مامانم و اون دوتا خواهرا خیلی حرف می‌زنیم صمیمی هستیم خلاصه من قبل اینکه برای کنکورم بخونم خیلیییی کار خونه میکردم خیلی وقتا اصلا نمیزاشتم مامانم دست ب چیزی بزنه همش خودم همه ی کارای خونه رو میکردم از آشپزی بگیر تا تمیزکاری و همه چی دیگه الان درس میخونم نمیتونم...بعد امشب مامانم ظرف های شامو شست اومد تو گروه گفت کارای خونه تمومی نداره نفس هم(من)دست ب سیاه و سفید نمیزنه الان بری تو اتاقش هنوز لیوان چایی و پوست کیکش رو میزشه.(بچها من نمیزارم اینا بمونه تمیز میکنم خودم همش کارامو میکنم فقط غذا درست نمیکنم و ظرف نمیشورم اونم چند وقته ) 

بعد من گفتم من کنکور دارم مگه وقت کار کردن دارم؟بعد یکی از اون خواهرا فاز نصیحت برداشت اره نفس باید کار کنی ببین ما چقدر کار میکنیم

اگه هستید بگید بقیش بزارم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم خب چ ربطی داره من کنکور دارم پس از فردا درسمو کلا ول کنم صبح تا شب ظرف بشورم جارو کنم 

بعد مامانم گفت حداقل کارای خودتو انجام بده (من همه ی کارامو خودم انجام میدم)گفتم چیکار ؟گفت جارو گفتم جارو کشیدن کارشخصی منه؟بعد دوباره اون زنه هی بم میگفت اره کار کردن چیزی نیست و فلان خیلی بهم برخورد ک مامانم پیش دوتا آدم غریبه اینطوری راجع ب من حرف زد در صورتی ک من فقط چند وقته کار نمیکنم قبلا همه کارا رو میکردم الآنم مجبورم درس بخونم ک مامانم هر روز نگه دختر فلانی فلان قبول شد تو نشدی...

بعد اون زده ولکن نبود هی میگفت چرا کار نمیکنی و فلان من خیلییی ناراحت شدم لفت دادم آف شدم

بعد دوباره ادم کردن مامانم گفت بیا حرف بزن فکر میکنن قهر کردی منم نرفتم

حالا ببینید پیام های مامانمو!!!من مقصرم؟؟چرا مامانم باید پیش دوتا غریبه آبرومو ببرع؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بزارم شاتشو؟؟

شما بچه نیستی ک ۲۰ سالتههمون ابتدا ک کفت دست به سیاه سفید نمیزنهمیگفتی باشه مامان خوشگله و از گروه م ...

خب مامانمم نیازی نبود تو جمع بگه این دست ب سیاه و سفید نمیزنه

حالا یک حرفی زدههرجا ک لازم نیست جواب بدیموقتی شما میگی وقت برای کمک ندارمباید وقت برای چت هم نداشته ...

صبح زود بیدار میشم تا شب میخونم بیشتر از این تو برنامم نیست چت واسه شب بود 

اینا دقیقا چیه مادرتون نوشته😐

نمیدونم 

چون من ناراحت شدم اینطوری میگه 

الآنم پاشد رفت آشپزخونه کلی قرص خورد گفت قلبش درد گرفته جواب منم نمیده جالبه همیشه من مقصرم