2777
2789
عنوان

چطور مستقل بشم

52 بازدید | 2 پست

چیکار کنم که مستقل بشم؟ ۲۲ سالمه 

تازه درسم تموم شده میخوام برم سرکار ولی خیلی میترسم هم اضطراب اجتماعی دارم هم کلا روابط اجتماعیم خیلی خوب نیست و کلا در اجتماع خیلی ساکتم ، و اینکه مهارت خاصی هم حس میکنم ندارم،توی دانشگاه درسم خیلی خوب بود ولی حس میکنم کافی نیستم برای شروع کاری

کلا هرکاری که در اجتماع باشه برام سخته , کارای اداری بیمه و بانک و .. کارای دیگه داروخانه و نونوایی و سوپرمارکت و کافه و رستوران و ... کلا هرجااا برام سخته برم ، حتی رانندگی هم میترسم 

یه ساله که گواهینامه گرفتم و هردو ازمون دفعه اول قبول شدم ولی حتی یبار پشت ماشین نَشستم هنوز اصلا دیگه یادم رفته رانندگی رو .

چیکار کنم که از این وضعیت در بیام؟

هرکاری میخوام انجام بدم حتی اگر یه کاری باشه که دوست دارم فقط استرسش تو ذهنم میاد تا هیجان و خوشحالیش

هرکاری بخوام‌ بکنم یا هرچی بخوام بخرم به تایید بقیه نیاز دارم انگار که هرکاری خودم تصمیم بگیرم اشتباهه! نسبت به همه چی شک دارم ، هیچوقت مطمئن نیستم نسبت به چیزی ، همیشه توی شک و سردرگمی به سر میبرم ،دلم میخواد قاطع باشم 

📣 اگر راهی بلدین کمک کنین لطفا ، نگید برو پیش روانشناس ،اگر میخواستم‌ برم که نمیومدم تاپیک بزنم،اگرم کمکی از دستتون برنمیاد رد شین ،ممنون 📣

اول از همه بگو چرا درست ترین کاری که باید انجام بدی که اون هم روانشناسه رو میگی نگید؟ اینجا حرفهای غیرتخصصی یا خاطرات ما هر چقدر هم بگیم خیلی هامون مشکل تو رو داریم، چه مشکلی ازت حل می کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.