چیکار کنم که مستقل بشم؟ ۲۲ سالمه
تازه درسم تموم شده میخوام برم سرکار ولی خیلی میترسم هم اضطراب اجتماعی دارم هم کلا روابط اجتماعیم خیلی خوب نیست و کلا در اجتماع خیلی ساکتم ، و اینکه مهارت خاصی هم حس میکنم ندارم،توی دانشگاه درسم خیلی خوب بود ولی حس میکنم کافی نیستم برای شروع کاری
کلا هرکاری که در اجتماع باشه برام سخته , کارای اداری بیمه و بانک و .. کارای دیگه داروخانه و نونوایی و سوپرمارکت و کافه و رستوران و ... کلا هرجااا برام سخته برم ، حتی رانندگی هم میترسم
یه ساله که گواهینامه گرفتم و هردو ازمون دفعه اول قبول شدم ولی حتی یبار پشت ماشین نَشستم هنوز اصلا دیگه یادم رفته رانندگی رو .
چیکار کنم که از این وضعیت در بیام؟
هرکاری میخوام انجام بدم حتی اگر یه کاری باشه که دوست دارم فقط استرسش تو ذهنم میاد تا هیجان و خوشحالیش
هرکاری بخوام بکنم یا هرچی بخوام بخرم به تایید بقیه نیاز دارم انگار که هرکاری خودم تصمیم بگیرم اشتباهه! نسبت به همه چی شک دارم ، هیچوقت مطمئن نیستم نسبت به چیزی ، همیشه توی شک و سردرگمی به سر میبرم ،دلم میخواد قاطع باشم
📣 اگر راهی بلدین کمک کنین لطفا ، نگید برو پیش روانشناس ،اگر میخواستم برم که نمیومدم تاپیک بزنم،اگرم کمکی از دستتون برنمیاد رد شین ،ممنون 📣