2777
2789
عنوان

درونگراها بیایید

319 بازدید | 29 پست

درونگراهای عزیز چطوری باید با شما رفتار کرد که شاد باشید و راضی؟ کسانی که همسر درونگرا دارند کمک کنند . چجوری این افراد را میشه سرحال و شاداب دید ؟ این افراد هیچ حسی را براحتی بروز نمیدن آخه؟

بسپرش به خدا درست میشه

من درونگرام اما پرحرفم متاسفانه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم هر تفریحی هست تو خونه باشه.بیرون رفتن بهم خوش نمیگذره.بزور یکی بلندم کنه ببره بیرون که بخواد خوش بگذرونیم عصبی میشم .

شاید بقیه درونگراها متفاوت از من باشن نمیدونم😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من اينجوري ام دقيقا.ما بايد خودمونو عوض كنيم كسي نميتونه كاري كنه برامون

فک کن کسی راضی باشه از خودش اونوقت باید دیگران که دوستش دارن کاری کنن بخاطرش 

بسپرش به خدا درست میشه
خلق و ذات ادمو نمیشه تغییر داد

تغییر که نه فقط کاری کرد که اون ادم یکم بتونه شادیشو بریزه بیرون یا حداقل حالش خوب باشه همش توی خودش نباشه

بسپرش به خدا درست میشه

میدونم که خیلی سخته زندگی با کسی که درونگراست ولی عزیزم ادم درونگرا غمگین نیست فقط چه شادی چه غمگینیشو نمیتونه خیلی نشون بده.اصلا و ابدا نباید به زور وادار به نشون دادن احساساتش کنی 

من ترجیح میدم هر تفریحی هست تو خونه باشه.بیرون رفتن بهم خوش نمیگذره.بزور یکی بلندم کنه ببره بیرون که ...

اهل دل باش خواهرم   

خونه که واس من مث قفسه یکم بمونم توش قشنگ احساس یه زندانی رو دارم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

آدم های درونگرا شاید اوج شادیشون ر  با ی لبخند کوچیک ی نگاه عمیق و...نشون بدن

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
اهل دل باش خواهرم     خونه که واس من مث قفسه یکم بمونم توش قشنگ احساس یه زندانی رو دارم ...

مدلمه خواهر ....تغییر نتوانم😀

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من ترجیح میدم هر تفریحی هست تو خونه باشه.بیرون رفتن بهم خوش نمیگذره.بزور یکی بلندم کنه ببره بیرون که ...

پاريس  اصلا بهت نمياد  اينجوري  باشي  !!!منم دقيقا اينجوريم    ولي اينقد بهم ايراد مي گيرن  كه نگو  !!