2777
2789
سلام بفرمایید در خدمتم

زنده باشی گلم 

میخواستم به تازگی شروع کنم به تدریس 

میشه از تجربیاتتون بهم بگی 

روز مصاحبه چیا میپرسن ؟ برای ارائه دمو چه نکاتی رو رعایت کنم و بلد باشم ؟ 

(قطعا اول کار رده سنی کودک به من میدن)  

در کل خواستم بدونم ارزش داره وقت بذارم برای تدریس در آموزشگاه ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

زنده باشی گلم میخواستم به تازگی شروع کنم به تدریس میشه از تجربیاتتون بهم بگی روز مصاحبه چیا میپرسن ؟ ...

یا وقت و هزینمو صرف استخدامی ارگانهایی کنم که به رشته زبان احتیاج دارن ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشی گلم میخواستم به تازگی شروع کنم به تدریس میشه از تجربیاتتون بهم بگی روز مصاحبه چیا میپرسن ؟ ...

اگر توی کارت خوب باشی و دانش جنرال خوبی داشته باشی به سطوح بالا میرسی و در آمدت هم به طبع میره بالا.من هم از سطوح کودکان شروع کردم بعد بزرگسال بعد آیلتس و چندین سال اخیر هم که سوپروایزر آموزشگاه ها و مدارس بودم.

توی دمو سعی کن که خیلی پر اننرژی و مشتاق خودت رو نشون بدی سعی کن هر مبحثی رو که خواستن آموزش بدی اینتراکتیو باشه و اسپیکینگ محور باشه. قبل از Reading یا vocabulary teaching یا هر چیزی که ازت خواستن دمو بدی حتما وارم آپ داشته باش.

برای موفقیت دانش جنرالت رو ببر بالا چون الان تو ایران از ۱۰ نفر ۹ تاش معلم زبانن ولی کمتر کسی میتونه موفق باشه من سه سال قبل کلاس خصوصی آیلتس رو جلسه ای ۷۰۰ میگرفتم و کلاس گروهی اموزشگاه رو جلسه ای ۲۵۰که برا اون موقع خوب بود. الان که بیشتر از یکسال هست که ایران نیستم و قیمت های جدید رو نمیدونم چقدره

Belle سابق
یا وقت و هزینمو صرف استخدامی ارگانهایی کنم که به رشته زبان احتیاج دارن ؟

قطعا اگر کار شرکتی پیدا کردین با این رشته گزینه بهتریه چون حقوق ماهیانه ثابت و مزایا داره

Belle سابق
اگر توی کارت خوب باشی و دانش جنرال خوبی داشته باشی به سطوح بالا میرسی و در آمدت هم به طبع میره بالا. ...

خیلی ممنونم بابت توضیح عالی و جامع😍🌸

لطف کردین 

هرجا هستین موفق باشید 💕

قطعا اگر کار شرکتی پیدا کردین با این رشته گزینه بهتریه چون حقوق ماهیانه ثابت و مزایا داره

نظر خودم بیشتر اینه که تلاش کنم برای استخدامی

اما اخیرا خیلی حس بد و کلافگی دارم ازینکه بیکارم، خواستم فقط سرگرم شم 

نظر خودم بیشتر اینه که تلاش کنم برای استخدامیاما اخیرا خیلی حس بد و کلافگی دارم ازینکه بیکارم، خواست ...

برای سرگرمی قطعا خیلی هم عالیه برو جلو تو میتونی 👏🏻

Belle سابق