2777
2789

تاحالا خواستگار نداشتم همه شرایطی که یه دختر باید داشته باشه که پسرا دنبال ازدواج باشنو دارم اما هیچوقت نشده....نمیدونم چیکار کنم خواستگار پیدا بشه.دیگه خسته شدم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالته ؟

۲۷سالمه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
حتما کم نو اجتماع میری البته الان دیگه کی خواستگاری میره مگه اینکه معرفی باشه یا اینکه از قبل دوست ب ...

آره خانوادمون اصلا معاشرتی با کسیم ندارن...خودمم انقد درگیر جمع کردن زندگیم بودم تازه الان به خودم اومدم میبینم هیشکی نیست

آره خانوادمون اصلا معاشرتی با کسیم ندارن...خودمم انقد درگیر جمع کردن زندگیم بودم تازه الان به خودم ا ...

خوبه که تا الان به فکر خودت و زندگیت بودی و درگیر روابط آبکی نشدی 

مطمئنم یکی بالاخره پیدا میشه که ازش خوشت بیاد 

این کاربری دست دوتا قاتله 
خوبه که تا الان به فکر خودت و زندگیت بودی و درگیر روابط آبکی نشدی مطمئنم یکی بالاخره پیدا میشه که از ...

آخه بدبختی اینجاس محیط کارمم زنانه اس ... دنبال اینم که از شماها مشورت بگیرم که کجاها برم که مورد ازدواج پیدا بشه

آخه بدبختی اینجاس محیط کارمم زنانه اس ... دنبال اینم که از شماها مشورت بگیرم که کجاها برم که مورد از ...

باید روابطت و گسترش بدی 

با همون خانمای دورت دوست شو چهارتا مهمونی دعوتت کنن 

همه هم مهمونی هاشون زنونه نیست توشون دوتا مختلطم پیدا میشه 

به این ترتیبت به مرور آدمای اطرافت گسترده تر میشن 

این کاربری دست دوتا قاتله 
عزیزم شاید خیلی تو جمع نیستی از واسطه ها کمک بگیر

خب چه جوری کجاها برم...میخوام همینو ببینم

چله ی زیارت عاشورا بگیر

جواب میده