پسرم ۳ سال و نیمشه و بیشتر وقتا پرخاشگری میکنه،مثلن من دراز کشیده ام میاد لگد میزنه تو سرم یا میاد کنارم میخابه شروع میکنه به ناخن کشیدن و نیشگون گرفتن،خیلی خستم کرده هرچی حین این کارا حواسشو پرت میکنم فایده نداره هرچی نازش میکنم با مهربونی برخورد میکنم بازم تاثیری نداره نمیدونم باید چیکار کنم،به نظرتون با مشاور کودک حرف بزنم یا خوب میشه؟😔
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بهش طول و عرض شلنگ و نشون بده خودش درست میشه اخلاقش
بخدا یه وقتایی منم خسته میشم برخورد میکنم باهاش باز بعدش عذاب وجدان میگیرم میگم نباید دعواش میکردم ولی منم خسته شدم رد دادم
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بخدا یه وقتایی منم خسته میشم برخورد میکنم باهاش باز بعدش عذاب وجدان میگیرم میگم نباید دعواش میکردم و ...
منم دخترم پرخاشگری میکرد
طب سنتی بردم گفت طبعش گرمه گرمی ندادیم خوب شد😐😐😐
دختر داداشم پرخاشگر بودو نق نقو یبوست داشت درمان کردن خوب شد
آها دختر همسایمونم کم خونی داشت پرخاشگرونق نقو بود
دیگه همینارو تجربه داشتم انشاالله به دردت بخوره
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...