2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دوست دارم ماموریت خارجی برم و با مشتریم توی رستوران بشینیم و غذا بخوریم و در مورد کار صحبت کنیم 

دقیقا با همون مشتری که دلم میخواست تو کشو خودش توی یه رستوران شام خوردیم و کاری صحبت کردیم

من از عمد به اینا فکر‌نمی کردم خودشون قبل اینکه اتفاق بیوفتن تو دلم می افتادن. (دوس داشتم از اول سفر کار و شام کاری رو، ولی از عمد به اون مشتری و اون کشور فکر نمی کردم خودشون الهام طور وارد قلبم شدن)

نمی دونم احساس می کنم روح گاها آنچه که پیش رو هست پیش بینی می کنه و حسش می کنه

چه سعادتی خوش بحالت

ببین یه تجربه ای به دست آوردم 

انشان وقتی هدف داره و برای هدفش هرکاری از دستش برمیاد انجام میده خدا کلی فرصت براش ردیف می کنه

من برای هدفم برای پیشرفتم خیلی زحمت میکشم و توی این مسیر گاها اتفاق های خوب میوفته که براش تلاشی نکرده ام. 

خیلی خیلی البته من هر روز سوره ی واقعه می خونم چون ایمان دارم به تاثیرش در افزایش رزق و روزی اینم یه ...

درسته من هم هرشب سوره ی واقعه رامی خونم خوب بوده واسم ولی تازه یک ماهه باقانون جذب آشناشدم دنبال نظرات افرادباتجربه هستم

درسته من هم هرشب سوره ی واقعه رامی خونم خوب بوده واسم ولی تازه یک ماهه باقانون جذب آشناشدم دنبال نظر ...

منم خیلی پیگیره قانون جذب بودم 

با حس خوب و فکر مثبت نمی شه 

فقط با تلاش و زحمته که شانس انسان زیاد میشه و براش اتفاق های خوب میوفته 

اول از خدا بخواه مسیر درست رو برات الهام کنه و تلاش رو شروع کن.

عزیزم درمورد ۱۰۰۰ بارخوندن سوره مزمل براازدواج پیامتو دیدم گفتی چندبار اطرافیانتون بااین کارازدواج خوبی کردن 

سوالم اینه شوهراشون معیارای اخلاقی و مالی که خانوماشون میخواستن رو دارن ؟ وقتی اومدن خاستگاری خونه و ماشین داشتن ؟ اخلاقشون چطتره با زناشون ، راضی هستن خانوماشون ازشون؟؟؟