2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

212 بازدید | 27 پست

خیلی وقت بود نیومده بودم اینجا.اما واقعا حالم بده.بخدا زشت نیستم یعنی هستم اما همه میگن نیستی .از خودم حالم بهم میخوره.همه ریجکتم میکنن هیچ کس سمتم نمیاد.بین دوستام تنها کسیم که تنهام پسرا اصلا نسبت بهم دافعه دارن.هیکلم بده قدم هیکلم.گنده ام .کاش بمیرم.تخصیلات و اینام اکیه رشتم .هنرایی که بلدم چندتا زبان بلدم.برنامه نویسی بلدم هرچی.اما بدم داغونم.0

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19.خودم درست میشم؟وجودم همه چیم.هیچی درست نمیشه روز به روز دارم بدتر میشم

اووووووه چقد تو از خودت ناراضییی

اره باو تا ۲۵ جا داری صورت و ردنت جا بیوفته خیلیا بعد ۲۵ هیکلشون جا میوفته

اهان.همینجا صحبت کنیم خب

باش،

ببین تاحالا به بعد مت فکر کروی؟

به غم و اندوه و سرافکندکی خانوادت؟

میدونی تنهااااااااااا انید زندکی مادرت تویی؟

ارزوهات چی؟ اونا مهم نیستن؟

هدف، اینده؟

ببین تو باید انقدر اعتماد بنفس داشته باشی که وقتی پسری بهت محل نمیده، بدونی مشکل از تو نیس! مشکل از سلیقه ی اونه 

زندگی به سادگی قشنگه، بیاین زندیگ رو به سادگی قشنگ کنیم!🤍🕊
باش،ببین تاحالا به بعد مت فکر کروی؟به غم و اندوه و سرافکندکی خانوادت؟میدونی تنهااااااااااا انید زندک ...

همه سلیقه هاشون بده؟همههه؟دقیقا بخاطر خانوادم الان کاری نمیکنم وگرنه خیلی جدیم