2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرف نشسته جزو خونه تکونیه؟ بعدم از الان؟

چه ميدونم بگه خونه تكوني پاييزه داشتم   

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

استارتر جان ناراحت نباش خیلی وقتا خونه آدم کثیف میشه اما تا موقع اومدن شوهرت خونه رو تمیز کن یا با یه برنامه ریزی مناسب به همه کارات برس وقتی میخوای استراحت کنی بگو یک ساعته خونه رو جمع کنم بعدبا خیال راحت استراحت کنم فیلم نگاه کنم. میوه چای برا خودت بذار جلو تی وی بشین با خیال آسوده.

مردا با خونه مرتب و خانم مرتب به آرمش میرسن و زود دوس دارن برن خونه.

راستی وقتی از دانشگاه میای میبینی خونه کثیفه چه حسی داری شوهرتم وقتی از سرکار میاد خونه همون حس بش دس میده

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
چيزي گفتن خيلي عادي و خونسرد بگو اره اين هفته انقدر سرم شلوغ بود نرسيدم يه قوطي كبريت جابه جا كنم

نه بگو بجايي اين حرفايكم روتربيت بچتون كاركنيد كه انقد دهن لق نباشه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مامانم همیشه میگه : خودتو تمیز نگه دار مرگ خبر نمی کنه خونتو تمیز نگه دار مهمون خبر نمی کنه

مادر شوهر من هم همین را می گه! قبل از اینکه از خونه بره کلی تر تمیز می کنه! برای همین مدتی که با ما زندگی می کرد و از پسرم مراقبت می کرد، همش اعصاب خودم و خودش خورد بود البته بروز نمی دادیم  

بره مگه حرف مردم انقدبرات مهمه

کاری ب حرف بقیه ام ک نداشته باشم این پس فردا ک خونه مادرشوهررمم میاد جلو همه میگه وای زندایی اومدم خونتون تو نبودیااا انقده بد بود

یامیره جلوچشم خودم میشینه واسه یکی دیگه تعریف میکنه مثلا جاریم

میدونی ازکجا حالا بیشتر اعصابم خورده این ک شوهرم اینو ول کرده توسالن گفته بخواب 

خودشم اومده تواتاق خوابیده😢

حالاانگاراین بچه خوابش میبره

تازه باورکن پاشده بادقت دیگه ب همه چیزنگاه کرده😞

در کمال احترام      

خخخخخ  عاره دیگه کلا پسرا.احترام خاصی ببرای اون تیکه  لباس قائل ان  

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
کاری ب حرف بقیه ام ک نداشته باشم این پس فردا ک خونه مادرشوهررمم میاد جلو همه میگه وای زندایی اومدم خ ...

بيخيال بابا گفت بگو عزيزم ازاين به بعدميخواي بياي زودترخبر بده 

جا داره یک خاطره هم تعریف کنم از روزی که مادر شوهر از نظم و تمیزی عروس بزرگش تعریف می کرد هر چند نزدیک هم هستندو سالی ماهی همدیگه را نمی بینند. من هم گفتم کسی که من تمیزی خونه اش را از نزدیک ندیده ام و کسی خونه اش رفت و آمد نمی کنه که تعریف نداره  

حالایه سری مادرشوهرمن اومدپایین روزجمعه هم بودماهم صبح بیدارشدیم شوهرم نزاشت رختخواباروجمع کنم گفت خودم بعداجمع میکنم حالالباسای دوتامون دستمال کاغذی ولباس خواب همش توحال بوداومدنشست منم حرصم دراومدبه شوهرم گفتم نمیگه یه روزشوهراین خونس بزارتنهادباشن شوهرمم گفت ولش کن خوب شددیدحالا میگهه عروسم به پسرم خوب میرسه

خدایابابت داده ونداده ات شکر
بابا بگو کار کار دایت بوده من دو روز خونه نبودم اینجوری کرده😂😂😂

داداش خودشوو میشناسهه خواهرشوهرم میدونههه کاراون نیست این حجم از بهم ریختگی وداغونییی

از یه نفردیگه برمیاد😑

صبح تاحالا هی اومدم پشت تلفن واسه مامانم تعریف کنم گفتم تازه فوش بارونم میکنه 

اومدم اینجا تایپک زدم😿