نانسی_نایت مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 عنوان بچه ها لباس عقد الان چه مدلی مد هست سفید حریر شاین با دانتل خریدم همش نگرانم مد نباشه | مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 49 پست بچه ها لطفا راهنمایی ام کنیدنکنه الان ساتن مده من حریر خریدم نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!! 1403/07/29 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه_هستم عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2211 همینو پرسیدی که عکس نمیده دیگه گذاشت رفت کلا 😒کسی ک چارچنگولی چسبیده ب زندگیه ی همجنسشفرار کردن براش کمهباید عبرت شه واسه بقیه
نودلز عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 2216 😒کسی ک چارچنگولی چسبیده ب زندگیه ی همجنسشفرار کردن براش کمهباید عبرت شه واسه بقیه مطمئنید حالا؟
ننه_هستم عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 2211 الهی امین ،ما خانم ها باید ب هم جنسامون رحم کنیم رحم؟اینا غرور ندارنغیرت ندارنشخصیت ک خاطره س
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 17871 داری باهمون شوهرت ازدواج میکنی جداشدی ازش؟ اون چکار کرد زنشو طلاق داد؟ اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 ی سوال، شما با همون آقای متاهل دارین ازدواج میکنین؟؟ همونی ک زن. داشت و با شما در ارتباط. بود؟!؟!؟ اون تاپیک رو تا آخر بخون گلم نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 بی صبرانه منتظرجواب سوالتم اون تاپیک رو تا آخر بخونین عزیزم نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30065 قشنگه مبارکه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 🫠🫠🫠دلم برا اون خانم ک زندگیش خراب شد سوخت چرا ؟؟؟!!! آدمی ک زیر آبی میره... همین میشهالبته ک اونم خودش طلاق گرفت کسی طلاقش نداد نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30065 چرا ؟؟؟!!! آدمی ک زیر آبی میره... همین میشهالبته ک اونم خودش طلاق گرفت کسی طلاقش نداد من نمیخونم قبلی روزها فقط الان بگو کامل رفته از زندگیش اون خانوم بچه نداره خو؟ من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 داری باهمون شوهرت ازدواج میکنی جداشدی ازش؟ اون چکار کرد زنشو طلاق داد؟ نه خدا نکنهبیمار روحی روانی بودزنش بنده خدا ی دختره تنها بدون پدر و مادرهبهتر از این گیرش نمیومدخونه مستقل و بزرگ و شیک و وسایل کامل بدون مزاحمت خانواده شوهر و بچه نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 به به چه خوشگله مبارکت باشه عزیزم😍😍😍 همش نگرانم الان حریر و دانتل مد نباشهچون تو نت ساتن میبینم نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!
نانسی_نایت مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1425 قشنگه. خوشبخت بشین ممنونم... نفس میگوید: وقتی همه چیز درست بشود، به آرامش میرسم. روح میگوید: به آرامش برس، همه چیز درست میشود!!!