2777
2789

ما خراسان هستیم .دو تا بچه مدرسه ای دارم .می‌خوایم بریم مازندران برای زندگی .الان میشه پرونده بچهام رو منتقل کنم یه مدرسه توی اون شهر.ما الان روستا هستیم .

کسی می‌دونه این کار امکان پذیر هست یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید برین مدرسه ای که میخواید ثبت نام کنین بپرسین جادارن؟ اسمشونو مینویسن؟؟؟ بعد پروندشونو از مد ...

هنوز خونه نگرفتیم .

شوهرم اونجا کار می‌کنه .

ماهم اینجا توی روستا خونه داریم بچها همینجا میرن مدرسه یکی چهارم یکی اول .

حالا شوهرم گفت دنبال خونه باشم و دنبال انتقالی مدرسه بچها .

اصلا نمی‌دونم میشه نمیشه

وای ممنونم .اصلا خواب به چشمام نمیاد ‌.از استرس

استرس واسه چی یچیز عادیه اونا براشون

فقط از مدرسه بپرسین که جا دارن یا نه 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

هنوز خونه نگرفتیم .شوهرم اونجا کار می‌کنه .ماهم اینجا توی روستا خونه داریم بچها همینجا میرن مدرسه یک ...

پس اول مشخص کنید قراره کجا خونه بگیرید تا اگر امکانش باشه نزدیک خونه مدرسه ثبت نام کنین..اگر هم نشد مدرسه دورتر با  سرویس برن یا خودتون باید ببرین وبیارین دیگه..اول برو شهری که میخواین برین. چندتا مدرسه بپرس ثبت نام میکنن؟؟

پارسا پسرمامان😍
بله ما اینکارو انجام دادیم،از مدرسه مبدا به ما گفتن پدرش باید بره آموزش پروش منطقه ،راحت انجام میشه ...

من اولین باره می‌خوام انتقالی مدرسه بچهام رو بگیرم .خودم برم بلاخره اینقدر میپرسم راه پیدا میکنم .شوهرم باید اونجا بره دنبال مدرسه بعد بره دنبال خونه .بعد بیاد دنبال ما .خودش باید کارا رو انجام بده .برای همین میگم روالش سخته آسونه .اونم بی حوصله