ما خراسان هستیم .دو تا بچه مدرسه ای دارم .میخوایم بریم مازندران برای زندگی .الان میشه پرونده بچهام رو منتقل کنم یه مدرسه توی اون شهر.ما الان روستا هستیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ما اینکارو انجام دادیم،از مدرسه مبدا به ما گفتن پدرش باید بره آموزش پروش منطقه ،راحت انجام میشه اصلا نگران نباشین.ماسه بار این کار رو انجام دادیم،توی ۳ استان مختلف
هنوز خونه نگرفتیم .شوهرم اونجا کار میکنه .ماهم اینجا توی روستا خونه داریم بچها همینجا میرن مدرسه یک ...
پس اول مشخص کنید قراره کجا خونه بگیرید تا اگر امکانش باشه نزدیک خونه مدرسه ثبت نام کنین..اگر هم نشد مدرسه دورتر با سرویس برن یا خودتون باید ببرین وبیارین دیگه..اول برو شهری که میخواین برین. چندتا مدرسه بپرس ثبت نام میکنن؟؟
بله ما اینکارو انجام دادیم،از مدرسه مبدا به ما گفتن پدرش باید بره آموزش پروش منطقه ،راحت انجام میشه ...
من اولین باره میخوام انتقالی مدرسه بچهام رو بگیرم .خودم برم بلاخره اینقدر میپرسم راه پیدا میکنم .شوهرم باید اونجا بره دنبال مدرسه بعد بره دنبال خونه .بعد بیاد دنبال ما .خودش باید کارا رو انجام بده .برای همین میگم روالش سخته آسونه .اونم بی حوصله