2777
2789
عنوان

پرده های خونمو دوس ندارم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالیه یا چیزی نوشتی؟؟؟ 😶👀🤔🧐

هیچی نیومده، ریپتوو میگم🧐🧐

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

دستک هارو پس نمیگیره عوضش کنم؟ اینجورمواقع که هزینه رودادی وکار خوب درنمیاد بایدچیکارکرد

منظور از دستک چیه؟همون گل میخ ها است که دو طرف میزنند به دیوار

عکس بگیر حضوری برو ،ایشالا با هم کنار میایید

پرده ات به نظرم پایینش مشکل داره بالاش خوبه

منظور از دستک چیه؟همون گل میخ ها است که دو طرف میزنند به دیوارعکس بگیر حضوری برو ،ایشالا با هم کنار ...

فک کنم اون قسمت خردلی پارچه رو میگه! 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ایموجی فرستادم خالی اومد

ایمجویت چی بود حالا؟؟😁😂

ولی برو بهش بگو یا ببر حتما چیزی که میخای در بیاره 9 تومن کم نیست واقعا تازه اونیم که میخای نشه که دیگه بدتر همش نگاه میکنی و به دلت نمیشینه🧐👀