2777
2789

دوستان من افسردگی و وسواس فکری شدید دارم تقریبا روانپزشک هم چندتا رفتم قرصهای شیمیایی میدن زیاد تاثیری نداره همش خوابمم نمیبره مجبورم با قرص بزور بخوابم شبا... بعضی وقتا بی دلیل استرس میگیرم و از یه سری افکار که بیاد تو سرم میترسم تحقیق کردم میگن بخاطر خشکی مغز هست میخوام بدونم ویژگی های ظاهری کسی ک خشکی مغز داره چیه یا خودتون یا کسی اطرافتون بوده خشکی مغز داشته این علائم و تجربه کرده خوب شده باشه؟ 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشد ک ب این روز افتادی عزیزم

من از همون ابتدایی همیشه منفی باف بودم مثلا حتی اگر تنها میشدم و دوستی هم نداشتم یهو میرفتم تو خودم افکار منفی میومد سراغم یا میشد یهو میترسیدم غذا که بخورم تو گلوم گیر کنه خیلی وسواس پیدا کرده بودم یا ترسم عوض میشد میترسیدم غذا بخورم چیز سنگین بلند کنم یا یچیزی بشه اپاندیسم بترکه.. 😅تا اینکه کرونا اومد و بعد از کرونا افکار منفی اومد سراغم این دفعه بدتر طوری که منجر به سردردم میشد و اختلال خواب پیدا کرده بودم و اصلا تمرکز نداشتم همه چیز برام مبهم بود تا اینکه چندماه بعدش رفتم روانپزشک و برام دارو ضد افسردگی و خواب تجویز کرد و خوردن کم کم قدرت افکار منفی م کمتر شد و شبا راحت میتونستم بخوابم سریع تا میخوردم بیهوش میشدم دکتر بهم گفت بمدت ۶ماه مصرف کن اما مصرفم شد یکسال کم کم دیگه دیدم حافظه م مثل قبل نیست هرچند قبل از مصرف داروهاهم تمرکز کافی دیگه نداشتم مثل قبل اما با خوردن دارو ها باید یه متن رو چندبار میخوندم تا حفظش کنم و روزها تکراری شده بود با وجود اینکه میرفتم مدرسه درس میخوندم سرگرم بودم بعداز یکسال گذاشتم داروهامو کنار ترک کردم تا چندماه خوب بودم با ترک دارو ها دوباره یه سری مشکلات پیش اومد افکار منفی م برگشت و دوباره رفتم دکتر دارو برام تجویز کرد دوباره یه مدت خوردم افتاد وسط امتحانات نهایی بزور خوندم قبول شدم بعدش دوباره ترک کردم دوباره روانپزشک عوض کردم اصلا اوضاع شیر تو شیر فقط قرص هام عوض شدن مغزم همچنان منگ و بی حس و نمیدونم میگن خشکه یه همچین چیزی حالا میخوام به روش طب سنتی درمانش کنم دارو فایده نداره 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چ قرصی

قرص خواب کوئنتیاکس و سرترالین و تازادپ چند روز پیش رفتم برام نوشت داروهای قبلیم فرق میکردن چندماه پیش یچیزایی دیگه بود 

قرص خواب کوئنتیاکس و سرترالین و تازادپ چند روز پیش رفتم برام نوشت داروهای قبلیم فرق میکردن چندماه پی ...

بی خوابی کم حرفی عصبانیت مضطرب شکاک بدبین ترس و واهمه

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

من فقط میخوام بخوابم

حال ندارم هیچ جایی برم. هیچ کاری کنم 

حتی حوصله خاستگار ندارم

همه رو رد میکنم 

تو این دنیا چیزی نیست ک بتونه خوشحالم کنه 

خستم خسته 

دارو فابده داره اصلا؟! 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

عزیزم منم آسنترا مصرف میکنم‌ ولی اصلا این علائم و ندارم تمرکزم همونه .نمیدونم چرا با خوردن داروها ای ...

دارو برای افسردگی فایده داره؟ 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔