2777
2789
عنوان

ویژگی های ظاهری کسی که خشکی مغز داره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 33 پست
دارو برای افسردگی فایده داره؟

اره عزیزم عالیه .من داشتم میمردم .استرس و ترس و اططراب وحشتناک داشتم .حالم فوق العاده بد بود با خوردن این قرص خوب شدم الان ۹ ماهه میخورم .در واقع همون علائم افسردگی بود 

من شنیدم سردی مغز 

در واقع غلبه سودا 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم آسنترا مصرف میکنم‌ ولی اصلا این علائم و ندارم تمرکزم همونه .نمیدونم چرا با خوردن داروها ای ...

داروهای اعصاب بمنم نساخت، خوددکترگفت دیگه نیادارو برات تاثیرنداره،یمدت رفتم طب سنتی بهتر شدم ولی حوصله ادامشونداشتم حالا احساس میکنم میخوادبرگرده

۷۵.۹۲۸۰
داروهای اعصاب بمنم نساخت، خوددکترگفت دیگه نیادارو برات تاثیرنداره،یمدت رفتم طب سنتی بهتر شدم ولی حوص ...

خوب دکتر اولش تست میکنه برای منم حدود یک ماه با ۲۵ شروع کرد بعد که سازگاری داشت ۵۰کرد.ولی دخترعموم سیتالوپرام مصرف کرد به اون آسنترا نساخت

خوب دکتر اولش تست میکنه برای منم حدود یک ماه با ۲۵ شروع کرد بعد که سازگاری داشت ۵۰کرد.ولی دخترعموم س ...

بله تست کردم وباوجودعدم سازگاری ادامه دادم چون توبرگش نوشته حتی بامشاهده  عوارض،قطع نکنید.که دکتر گفت چراقطع نکردی وقتی دیدی نمیسازه بهت.🙄

۷۵.۹۲۸۰
بعد حس بیحالیو چه میدونم اینکه همش خوابت بیاد ندارید ؟عوارضش چیهحتما نسخه میخاد؟

نه ندارم ولی بک ماه طول کشید تا به بدنم بسازه .نه الان عادیم .تو اون یک ماه اول منگی .گیجی .عدم‌تمرکز .گرگرفتگی بدن .بی قراری اظطراب شدید .اینها رو همه رو داشتم تا یک ماه .بعد از یکماه همه این علائم رفت و من کم کم بهتر شدم تا این که کامل خوب شدم .نه بدون نسخه نمیدن متاسفانه.

عزیزم منم مثل تو شدم.بیخوابی داره دیوونم میکنه.گفتن از خشکی مغزه.تو چیکارکردی؟خوب شدی؟رفتم دکتر آلپر ...

راستش رفتم ی عطاری چندتا عرق بهم داد گفت برای خشکی و سردی مغزت بخور بهتر میشی.. یه مدت خوردم ولی تغییری احساس نکردم الانم شبا بزور قرص کوئنتیاپین خوابم میبره افسردگیم شدید شده اوایل خفیف بود و اون اولا کوئنتیاپین تا میخوردم بیهوش میشدم الان دیگه مثل قبل نیست 😭💔حالا شما امتحان کن برو عطاری ها بگو مغزم سرد و خشکه باید چیکار کنم ببین بهت عرقی دارویی میدن شاید نتیجه داد اگر افسردگی نداری خیلی بهتر نتیجه میده مال من شدیده قرص مصرف میکردم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
عزیزم روغن بادام شیرین و بنفشه کندی مصرف کردی تاحالا؟

نه عزیزم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍