2777
2789
عنوان

عروس هلندی

149 بازدید | 11 پست

من هیچ چیز بدی نگفتم فوری تاپیکت قفل کردی

راهنمایی راجع پرنده هم خوبه 

ولی محض اطلاع شاید پرنده مشکلی داشته باشه دامپزشک بفهمه چیه بارها پیش اومده پرنده فروش گفته طوطیم سالمه دامپزشک بردم تشخیص داده چرا شکمش باد کرده

نمیگم راهنمایی اون خانم غلطه یا درست ولی تا پزشک از نزدیک نبینه هیچ تشخیصی مورد تایید نیست

اون پرنده با پول خریداری شده و باید با رسیدگی زنده بمونه پس خواهشا توان مالی ندارید نگه داری نکنید چرا که اونام مثل ما مخلوق خدا هستن و درد میکشن در ثانی موجودات اسباب بازی نیستن که پرش به شدت بکنی پرش له کنی بعد توقع داشته باشی سالم سرحال باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@umberella

سلام ، حرف های شما رو گوشه ذهنم میزارم و به وقتش ازش استفاده میکنم ، من فقط کنکوری ام و هیچ اختیاری دیگه در خانوادم ندارم که مثلا طوطی رو ببرم دام پزشکی ولی در موردش صحبت کردم، من نه شاغلم نه متاهل  ، اگه تاپیکم رو درست خونده باشید گفته بودم که من با طوطیم این کار رو نکردم . الان هم هرکاری از دستم بر بیاد براش انجام میدم هر چند کوچیک باشه . من که دلم نمی‌خواد زجر بکشه.. 

تاپیکمم قفل کردم چون واقعا حوصله نداشتم ، فکر میکردم از اون افرادی هستید که دنبال دعوان ولی خب نبودید

@umberella

امشب در قفس رو باز کردم براش آب بزارم ، بدو بدو اومد بیرون رفت تو بغلم ، منم تابش دادم مثل این بچه نوزادا ، خوابید و بعدش خدارو صد هزار مرتبه شکر اون حالت تشنجنش کم شد ، لطفا براش دعا کنید حالش خوب شه ، منم واسه شما دعا میکنم ❤️

امشب در قفس رو باز کردم براش آب بزارم ، بدو بدو اومد بیرون رفت تو بغلم ، منم تابش دادم مثل این بچه ن ...

الحمدلله که حالش بهتره یه ذره بهش محبت کن بیشتر از همیشه ببین تاثیری داره تو حالش؟

سلام ، حرف های شما رو گوشه ذهنم میزارم و به وقتش ازش استفاده میکنم ، من فقط کنکوری ام و هیچ اختیاری ...

دنبال دعوا نیستم عاشق حیوانات ام خصوصا طوطی برزیلی عروس هلندی 

اگر ناخواسته تندی کردم عذر میخوام میدونم پراش نکندی اذیتی که متحمل شد اون پرنده رو گفتم

دنبال دعوا نیستم نگران اون زبون بستم

خودم طوطی برزیلی داشتم دیدم تو خونم اذیت میشه سپردمش جای امن 

❤️❤️

الحمدلله که حالش بهتره یه ذره بهش محبت کن بیشتر از همیشه ببین تاثیری داره تو حالش؟

باورتون میشه از دیشب تا الان بهتر شده ، هم غذا میخوره هم آب میخوره از اون حالت تشنج بیرون اومده و تو قفسش راه میره ، خداروشکر بهتره 🥲🥲

باورتون میشه از دیشب تا الان بهتر شده ، هم غذا میخوره هم آب میخوره از اون حالت تشنج بیرون اومده و تو ...

براش موسیقی بذار یکم کنار قفسش قر بده😂😂😂😂بهتر بشه خدارو شکر حالش جا اومده