2777
2789
عنوان

پلیپ رحم

626 بازدید | 41 پست

کسی اینجا پلیپ رحم داره یا قبلا داشته و درمان کرده باشه

علائم تون چیا بودا

من پلیپ رحم دارم مدام لکه بینی دارم  قطع میشه باز دوباره میاد سونو دادم ازمایش دادم پاپ دادم الانم از دکتر میام میگه پلیپت خیلی کوچیکه نمیشه ریسک هیسترو رو بکنم دست بزنم به یه پلیپ ریزه دارو هم بدم پلیپت رشد میکنه فعلا تحمل کن پلیپ بالای یک سانت رو میشه برداشت 

شما چکار کردین خوب شدین 

منم دارم  و هنوز هیچ کاری نکردم   

سه تا متخصص زنان رفتم یکیشون گفت کورتاژ کن دوتاشون گفتن هیستروسکوپی کن 

هیستروسکوپی هم کلا هیج سختی نداره .همون روز سرپا میشی .عین یه سونوگرافی داخلی هست 

ولی من هر ماه میگم ماه بعد انجام میدم    کلا کارامو عقب میندازم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

منم دارم و هنوز هیچ کاری نکردم سه تا متخصص زنان رفتم یکیشون گفت کورتاژ کن دوتاشون گفتن هیستروسکوپ ...

علایمتون چیه ؟

چه اندازه ایه

من بین پریودیم همش لک بینی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مهم سایز پولیپ نیست برای هیستروسکوپی 

مهم اینه نمونه برداری بشه در هر صورت 

ولی اغلب کسانی که پولیپ دارن در نهایت مجبور میشن عمل درآوردن رحم را انجام بدن 

ولی مهم سایز پولیپ نیست برای هیستروسکوپی مهم اینه نمونه برداری بشه در هر صورت ولی اغلب کسانی که پولی ...

فعلا که امروز دکترم منو فرستاد پی نخود سیاه و الان برگشتم باز لکه بینی دیدم

دکترم‌میگفت این سایز پلیپ نباید اینجوری لکه بینی بده 

برا شما علایمتون چجوریه ؟

علایمتون چیه ؟چه اندازه ایهمن بین پریودیم همش لک بینی دارم

من خونریزی شدید و عذر میخوام لخته های خیلی بزرگ داشتم ‌البته الان یکم کمتر شده ولی باز هر بار پریود میشم پنج شش بسته نوار استفاده میکنم 

خودمم روی شکمم دست میزنم حسش میکنم سایزش دقیق یادم نیست 

من خونریزی شدید و عذر میخوام لخته های خیلی بزرگ داشتم ‌البته الان یکم کمتر شده ولی باز هر بار پریود ...

باز خوبه لکه بینی بین دوتا پریود ندارین من دارم و داره همینجکری زیاد میشه

چند وقته این پلیپ رو دارید و چه علائمی دارید

راستش من سال پیش سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام دادم هیچی نداشتم .حدود  شش ماه پیش بدون مقدمه خونریزی خیلی شدیدی پیدا کردم طوري که از سرجام بلند میشدم مثل رود خون میومد. وقتی سونو انجام دادم گفت پولیپ داری 

فعلا که امروز دکترم منو فرستاد پی نخود سیاه و الان برگشتم باز لکه بینی دیدمدکترم‌میگفت این سایز پلیپ ...

دکترا اصلا نظرشون مثل هم نیست 

ولی زمانی که من توی نوبت دکتر بودم یه خانمي هم کنارم بود میگفت سال گذشته کورتاژ کرده ولی باز پولیپ برگشته.  بنده خدا اومده بود دکتر را قانع کنه رحمش در بیاره. اونم مثل من خونریزیش شدید بود 

دکترا اصلا نظرشون مثل هم نیست ولی زمانی که من توی نوبت دکتر بودم یه خانمي هم کنارم بود میگفت سال گذش ...

یا خدا چرا دربیاره 

دکتر منم گفت ممکنه برگرده فعلا بساز اگه بزرگتر شد درش میاریم 

چرا اخه اینجوری این پلیپ لعنتی

یا خدا چرا دربیاره دکتر منم گفت ممکنه برگرده فعلا بساز اگه بزرگتر شد درش میاریم چرا اخه اینجوری این ...

از بس بنده خدا خونریزی اذیتش میکرد.  طفلک هموگلوبینش ۹ بود اونم با وجود مصرف قرص آهن.  

بعد این پولیپ ها حتما باید نمونه برداری بشن