کسی اینجا پلیپ رحم داره یا قبلا داشته و درمان کرده باشه
علائم تون چیا بودا
من پلیپ رحم دارم مدام لکه بینی دارم قطع میشه باز دوباره میاد سونو دادم ازمایش دادم پاپ دادم الانم از دکتر میام میگه پلیپت خیلی کوچیکه نمیشه ریسک هیسترو رو بکنم دست بزنم به یه پلیپ ریزه دارو هم بدم پلیپت رشد میکنه فعلا تحمل کن پلیپ بالای یک سانت رو میشه برداشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش من سال پیش سونوگرافی کامل شکم و لگن انجام دادم هیچی نداشتم .حدود شش ماه پیش بدون مقدمه خونریزی خیلی شدیدی پیدا کردم طوري که از سرجام بلند میشدم مثل رود خون میومد. وقتی سونو انجام دادم گفت پولیپ داری
فعلا که امروز دکترم منو فرستاد پی نخود سیاه و الان برگشتم باز لکه بینی دیدمدکترممیگفت این سایز پلیپ ...
دکترا اصلا نظرشون مثل هم نیست
ولی زمانی که من توی نوبت دکتر بودم یه خانمي هم کنارم بود میگفت سال گذشته کورتاژ کرده ولی باز پولیپ برگشته. بنده خدا اومده بود دکتر را قانع کنه رحمش در بیاره. اونم مثل من خونریزیش شدید بود