2821
2789
عنوان

مدیرا و معلمای عزیز

60 بازدید | 8 پست

از شغلتون راضی هستید؟

اگر معلم باشی باید باز دوره ببینی تا بشی مدیر 

مدیر و معلم شدن چه سختی هایی داره 

من دوست دارم معلم شم اما شنیدم نمیشه معلم مهاجرت کنه مثلا ۴ سالی که درس میخونی تا بشی معلم ۸ سال هم خدمت داره بعدش اگر خواستی مهاجرت کنی استفا بدی میتونی بری دیگه ؟

مدیرا و معلمای عزیز لطفا از شغلو موقعیتتن استفاده نکنید به بهانه ی اینکه دانش آموز حریم شخصی نداره چیزی از کیفش برندارین... این کار دزدیه... 

ببخشید میدونم جاش نیست ولی دلم پر بود

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

البته باید در نظر بگیری مدرک دانشگاه فرهنگیان جمهوری اسلامی ایران رو بعید میدونم جایی قبول داشته باشه مگر اینکه یه دانشگاه دیگه درس بخونی و آزمون استخدامی بدی

برای مدیر شدن دوره خاصی وجود نداره انتخاب آموزش و پرورشه

به نظرم معلم بودن توی این کشور نه حقوق داره نه احترام ( خودم معلمم و راضی نیستم) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بردارن مثلا

هرچی... برای من که دفتر خاطراتمو برداشتن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

افرین، برا مدرسه منم اونموقع پیش اومد

اونوقت وقتی میدونم کارشونه انکار میکنن انگار با خر طرفن

البته باید در نظر بگیری مدرک دانشگاه فرهنگیان جمهوری اسلامی ایران رو بعید میدونم جایی قبول داشته باش ...

ممنون،همونطور که گفتم میتونم استفا بدم و مهاجرت کنم دیگه؟اگر رشته دانشگاه زبان باشه و از طریق اون دانشگاه معلم بشی شاید بشه مهاجرت کرد و اگر تافل زبان داشته باشم

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز