2777
2789

امروز یه ارباب رجوع سرم داد زد منم حوصله بحث نداشتم کیف برداشتم اومدم خونه همکارم دوبار زنگ زد جواب ندادم

تمام کارهای دفتر من انجام میدم اون اصلااااا بعد از اومد من کار نمیکنه زودتر از من میره و آخر هفته رو دلبخواهی میاد صبح هم دیر میاد چون قدیمی تره مسول بهش چیزی نمیگه 

بنظرم کار درستی کردم با اون حقوق کم خرحمالی میکردم از عوض اونم کار می‌کردم اوت حقوق مفت می‌برید 

واقعا چه ارزشی داره الان منت هم بکشن فردا نمیرم آخه روز صد هزار ارزش داره هم کلی کار انجام بدم هم سرم داد بزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته که کار کردن خوبه ولی نه هر جایی بعضیا شعار میدن از هیچی بهتره ولی واقعا هر تجربه ای ارزششو ندا ...

منم کار می‌کردم عین خانم ولی ارباب رجوع سر من داد زد اون همکارم بجاش دفاع از من به من میگه ساکت شو همون لحظه فهمیدم هم سواستفاده گره هم فکر میکنه موندم برای چندرغاز ک اصلا پول لباس کفشمم درنمیاد تو این راه

منم کار می‌کردم عین خانم ولی ارباب رجوع سر من داد زد اون همکارم بجاش دفاع از من به من میگه ساکت شو ه ...

ببین الان که اول راهی میگم کارای اینجوری بدرد نمیخوره فقط خدمت به بقیه اس اگه کاری باشه که توش یه مهارتی رو یاد بگیری خیلی بهتره 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋