2821
2789
عنوان

اگر طرفتون بگه

48 بازدید | 5 پست

من اصلا ب ائمه و اینا اعتقادی ندارم نماز هم نمیخونم روزه هم نمیگیرم ولی فقط ب خدا اعتقاد دارم .

منم اصلا مذهبی نیستم ولی آنقدر تنفر از دین ندارم مثل این آقا 

ک میگه حتی کربلا هم تنفر دارم . 

چیکار میکنید؟ خاستکار هم راسش ندارم زیاد 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شخصه برام مهمه این چیزاو قاطعانه رد می کنممورد دیدم دختره با همچین آدمی ازدواج کرده و خودش هم اعت ...

آخه خودمم اعتقاد خاصی ندارم حقیقت ولی آنقدر دین گریز هم نیست 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بستگی ب خودت داره خب من ب شخصه همچین ادماییو نمیتونم تحمل کنم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

بستگی به خودت داره برای من مهمه واسه همین رد میکنم

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️