h2i مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1355 عنوان خانومایی که درباره دوقلوزایی تجربه دارن یا اطلاع دارن لطفا بیان 120 بازدید | 11 پست سلام قشنگامن یه دختر دوسال و نیمه دارم و خیلی علاقه دارم که سال دیگه یکبار دیگه باردار شم ولی خیلی دنبال اینم که دوقلو بشه . به نظرتون آی وی اف که خودم بخوام ( مشکل ناباروری ندارم) بیمه تکمیلی قبول میکنه؟ از کجا باید بپرسم؟و اینکه دارویی نیست که شانس دوقلوزایی رو زیادکنه ؟ 1403/07/29 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7287 من دارو طب سنتی خوردمولی خب اتفاقایی افتاد که ادامه ندادم و اصلا باردار نشدمبه کسی معرفی کردم دوقلو باردار شد من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
موووژان عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 278 من دارو طب سنتی خوردمولی خب اتفاقایی افتاد که ادامه ندادم و اصلا باردار نشدمبه کسی معرفی کردم دوقلو ... ب ما هم معرفی کن
h2i مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1355 حوصله ۳ تابچه رو داری؟ آره از اون نظر اوکیییم هم من هم همسرم ، خانواده ها هم خیلی کمکمون هستن ولی خب ترجیح میدم بجای اینکه دوبار دیگه باردار شم یه بار بشم
h2i مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1355 من دارو طب سنتی خوردمولی خب اتفاقایی افتاد که ادامه ندادم و اصلا باردار نشدمبه کسی معرفی کردم دوقلو ... میشه لطفا بگی
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7287 ب ما هم معرفی کن نمایندگی دکتر روازاده یا دکتر تبریریان یا حتی سایت با سلام هم میتونی تهیه کنییه پودره با عسل طبق دستورش بخور تو ایام پاکیاسمش باه زنان یا جرجیر هم بهش میگن قیمتی هم نداره دو سه تا بسته بخردمنوش شکوفه سنجد هم هر روز تو پاکی بخور من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
h2i مدیر استارتر عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1355 نمایندگی دکتر روازاده یا دکتر تبریریان یا حتی سایت با سلام هم میتونی تهیه کنییه پودره با عسل طبق دست ... باشه عزیزم ممنون
افسون1374 عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 7494 بنظر من تجدیدنظر کن..دوقلو شرایط خاص خودشو داره ریسک زایمان زودرس،رسیدگی زیاد به بچه ها و...ریسک هاش بیشتره خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
کارپت عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7287 بنظر من تجدیدنظر کن..دوقلو شرایط خاص خودشو داره ریسک زایمان زودرس،رسیدگی زیاد به بچه ها و...ریسک هاش ... به منم میگفتنمنم خیلی دوست داشتم ولی دیگه باردار نشدمعوضش یه بدبختی و گرفتاری های جسمی و روحی برام پیش اومد که گفتم کاش سه قلو زاییده بودم کمتر اذیت میشدم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....