2777
2789
عنوان

قطره آهن ممنوع

726 بازدید | 68 پست

🚫 #قطره_آهن_ممنوع:

👈⇦ #قطره_آهن که با دندان این کارا میکند با معده و بدن چه میکند⁉️

🔸↫ #عوارض:

👈یبوست

👈بیش فعالی

👈پرخاشگری

👈مشکلات کبدی

👈تضعیف سیستم ایمنی بدن

👈سرد کننده معده

👈سردی مغز

👈از بین برنده معده

👈سنگ کلیه

👈پوکی استخوان

🚫 قطره #آهن و #مولتی_ویتامین فوق العاده برای کودکان #مضر میباشد.

🌡 قطره #آهن و #مولتی_ویتامین نه تنها ضروری نیست بلکه به علت جنس #شیمیایی و طبیعی نبودن آن باعث بیمار کردن نوزاد میشود. که یکی از عوارض آن #اختلال_رفتاری و #بیش_فعالی است.

👶 برای هر نوزاد فقط #شیر مادر و گاهی که #تشنه است آب جوشیده سرد شده کافی ست، اما برای مادر و نوزاد ضروریست از نور #آفتاب استفاده کنند البته در فصلی که هوا خوب است.

👩‍🦰 حتما مادر #غذاهای_سرد مصرف نکند و در طول شیر دهی از #بادام ، انجیر ، #ارده_شیره ، عسل ، خرما استفاده بکند .

👶 زمانیکه نوزاد شش ماهه شد علاوه بر شیر که تا یکسال که #غذای_اصلی و اول نوزاد است، #غذاهای_گرم_کمکی را شروع کرده و عصاره مویز ، آب سیب ، مخلوط مغزها با خرما، حریره بادام ، سوپ نعنا جعفری ، آب قلم ، حلیم، آبگوشت ، نخود_آب و ... به کودک بدهید. تمام این #غذاهای_گرم جایگزین #قطره_آهن و #مولتی_ویتامین میباشد

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره انگور کیلویی 300

بادام کیلو 300

گوشت و ماهیچه کیلویی 700

اجیل چهار مغز کیلویی 800 به بالا

خرما وارده و...... به همين منوال

به تظرتون چند نفر میتونن به طور مداوم از اینا استفاده کنن که وچار کم خونی نشن؟؟!!! 

به عنوان یه مادر که ۳تا بچه بزرگ کرده صددرصد موافقم ،اگه برگردم عقب هبچ وقت نمیدم با وجود اینکه قطره خارجی هم بوده! به پسرم که بچه اول بود ندادم دندوناش فوق العاده خوب هست ولی به دوتای بعدی دادم دندونا با وجود مراقبت و مسواک داغونه!دندونای دایمی رو از الان که ۹ سالشه پر کردیم!

به عنوان یه مادر که ۳تا بچه بزرگ کرده صددرصد موافقم ،اگه برگردم عقب هبچ وقت نمیدم با وجود اینکه قطره ...

منم خودم سر اینا که از کودکی بهم قطره آهن میدادن  دندانام فوق العاده آسیب پذیر شد

شیره انگور کیلویی 300بادام کیلو 300گوشت و ماهیچه کیلویی 700اجیل چهار مغز کیلویی 800 به بالاخرما وارد ...

🍛 غذاهای #خون_ساز:

🔹از جمله غذاهایی که برای انواع کم خونی مفید است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

🔸نخود آب.
🔸حلیم.
🔸شیربرنج همراه شیره انگور.
🔸شله زرد به عنوان برخی از وعده‌های صبحانه.
🔸کباب گوسفندی،
🔸مصرف روزانه حلوا بادام (۱۰ عدد بادام خیس خورده و پوست کنده را پودر کنید همراه دو عدد خرمای متوسط و بدون پوست روی حرارت قرار دهید و با کمی کره تف داده و به آن ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید، اگر از گرمی زیاد این حلوا می‌ترسید ، کمی بعد از آن  آبلیمو میل کنید).
🔸مصرف حبوبات.
🔸هوای سالم و پاک :  در طب ایرانی به غذاهای خون ساز ، غذاهای دم ساز نیز گفته می‌شود ؛ از جمله غذاهای دم ساز می‌توان (هوا) را نام برد؛ هر چه هوا از لطافت و پاکی بیشتری برخوردار باشد و به عبارتی اکسیژن بیشتری داشته باشد، خون لطیف‌تری تولید می‌کند و هوای آلوده (حاوی آلاینده‌ها) خون آلوده و ناپاک ایجاد می‌کند.

.....

قطر آهن خارجی هیچ کدوم از این عوارض رو نداره این غذاها هم اکثر بچه ها نمیخورن عزیزم

نخود آب رو طعم دارش کن به بچه برای کلسیم و کمخونی و هوش حافظه عالیه

خب بچه ای که کم خونی شدید داره رو باید چیکار کرد🤔

کمخونی اصلااا اصلا با غذا و خوراکیی جبران نیمشه

حتنا باید مکمل مصرف بشع

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم خودم سر اینا که از کودکی بهم قطره آهن میدادن دندانام فوق العاده آسیب پذیر شد

بله واقعا اشتباه بزرگیه که ما بزرگترها بر اثر تبلیغات انجام میدیم بنظرم با همون رژیم غذایی خانواده هیچ مشکلی از نظر آهن برای بچه پیش نمیاد مگه این همه آدم از زمان قدیم این چیزا نبوده مشکلی داستن اتفاق سالمتر زندگی کردن

به عنوان یه مادر که ۳تا بچه بزرگ کرده صددرصد موافقم ،اگه برگردم عقب هبچ وقت نمیدم با وجود اینکه قطره ...

دندون به نطر من یه چیز ذاتیه

یکی دندوناش خوبه یکی نه

من به دوتا بچه هام ندادم دندون خراب دارن

و صد البته نسل جدید اکثرا دندوناشون خرابه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دندون به نطر من یه چیز ذاتیهیکی دندوناش خوبه یکی نهمن به دوتا بچه هام ندادم دندون خراب دارنو صد البت ...

طبق تجربه ی خودم و اطرافیانم برای منکه صد درصد مسجل هست که از قطره ی اهن دندون خراب میشه