2777
2789

احتمالا بالاتر میره... با توجه به انتخابات آمریکا

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی پارسال اومد پایین وکلی هم ثابت موند؟ ممکنه بازم همون طور تکرار بشه؟

پارسال مهر از ۲۴۰۰رسید به ۳۹۰۰اسفند بعد اومد پایین رو ۳۲۰۰توقف کرد 

الان ببین تا چقدر ممکنه افزایشی بشه 

این قیمت پیش بینی شده بود فقط برای بعد آبان ولی به خاطر شرایط جهانی زودتر این روند افزایشی شروع شد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من ۲۵۰ دارم میخوام سکه بخرم ...به نظرت الان بخرم؟ یا صبر کنم شاید بیاد پایین ؟

فک نکنم پایین تر از ۴بیاد البته اگه قصد داری زود بفروشی نخری بهتره طلا بعد چندسال سود داره

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

من ۲۵۰ دارم میخوام سکه بخرم ...به نظرت الان بخرم؟ یا صبر کنم شاید بیاد پایین ؟

پله ای بخر. مثلا نصفشو الان بخر. نصفشو صبر کن اگه قیمت ریخت بخری. اما من بودم همشو همین امروز میخریدم. معلوم نیست بشکنه قیمت یا نه به این زودیا. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را