2777
2789

من حدود یکماه پسرمو. ثبت نام کردم مهد وسایل و فرم گرفتم گفتم خوب باشه بمونه برای اجتماعی شدن. پسرم شیطون. و زبون دار و. باهوش و مستقل. خب هر بچه ای شیطنت داره و پسر بچها بیشتر... حدود یکهفته پیش پسرم یه حرف بد افتاد روی زبونش بعد مدیر مهد اطلاع داد که باهاش حرف بزنید داستان بگید و فیلم و.... منم تمام راهارو رفتم اما طول میکشه. حتی حضوری رفتم. پیششون و توضیح دادم... که بامن همکاری کنن منم از تو خونه اموزشمو دارم.. ـبعد حدود یکهفته هروز بمن میگفت امروز پسرت فلانـ کرد.. دوباره فردا و پس فردا.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری با بچه ات کاردستی های خوشگل درست کنی؟ دوست داری یک برنامه غذایی هفتگی با غذاهای سالم و متنوع و دستور تهیه شون داشته باشی؟ دوست داری یه اپلیکیشن پر از قصه و لالایی و هر چیزی که یه خانم بهش احتیاج داره داشته باشی؟ مامی آچار رو از بازار نصب کن، همه این چیزا رو رایگان بهت میده

آخرش میرسه به پیشنهاد دیگه

مگه غیر از اینه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

به همین خاطر منم معذب شدم گفتم فایده نداره بزار پسرم و از مهد بیارم دیکه نره و خودم توخونه اموزشمو بدم. ـ. یه بهونه جور کردم که دیکه نفرستم... امروز که فهمید یه قشقری به پا کرد... که من بخاطر بچه شما دوتا نو آموز از دست دادم... که کلا دروغ گف... و اینکه ما داشتیم با بچه شما با داستان و بازی کار میکردیم و حالا میخوایید ببرید برید... و باور نمیکرد که من به یه دلیل دیگه میبرم اینقد حرص خورد باورم نمیشد... بخاطر 1500شهریه که ازش کم شد داشت خودشو میکشت. واقعاا پول اینقد ارزش داره اخر سر به بچم اخمم کرد و با بی احترامی تمام رفتار کرد... چقد ادما نامرد شدن واقعاا سلیطه بود منم هیچی نمیگفتم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻