2777
2789

سلام خانوما خیلی وقته بدون عضویت میام میخونم سایت رو الان واقعا انقدر درمونده شدم که میخوام اینجا تاپیک بزنم

من شوهرم ی اخلاقی داره هر وقت من با خانواده جمع های زنونه برم جایی یا بیرون با دوستام وقتی برمیگردم خودشو میگیره بد اخلاقی میکنه کلا از دماغم درمیاره

الان ۸ ساله ازدواج کردم اینم بگم خیلی اهل بیرون رفتم نیستم خودشم بیشتر وقتا خونه نیست همش سرکاره ولی وقتی من نیستم زود میاد خونه میشینه

واقعا از دستش خسته شدم به خاطر همین رفتارش تو خیلی مراسمها شرکت مکردم از اول

الان هر ماهی یا ۴۰ روزی ی بار با خاله هام جمع میشیم دورهم یشب پیش هم میمونیم 

این پنجشنبه هم همین برنامه بود اومدم دیدم داره باز بداخلاقی میکنه منم باهاش سرسنگین شدم

دیگه ازش خسته شدم همش تنهام ی بارم جایی بهم خوش بگذره بعدش اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان بهش اهمیت نده توام معمولی بی تفاوت رفتار کن ابدا بهش بها نده بیشتر روش زیاد میشه بیخیالی طی  کن خودش خوب میشه نشدم نشد فدا سرت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه بقیه رفتاراش قابل تحمله سعی کن ندیده بگیری 

هیشکی بی عیب نیست 

منم مردی رو دیدم ک خانواده زنش ک مهمون میشدن به زنش منت میزاشت با اینکه خانومه شاغل بود و خونه رو خانومه با کمک خانوادش خریده بود 

رفتارش بده اما ندیده بگیر عزیزم 

اون خب ازاد تره من بچه ها همیشه باهامن هر وقت بخاد میره دوستاش رو میبینه هر جا بخواد میرهواقعا یعنی ...

حق باتوئه کوتاهم نیا.اونم با دوستاش رفت توام مثل خودش رفتار کن چندبار .اعتراض کرد بگو اگه چیز بدیه تو چرا انجامش میدی پس؟

شوهرمنم همینه  من هرشب با دوستم پیاده روی میرم توی این یک ساعت زنگ و عصبانیت و اخمش به راهه منکه اهمیت نمیدم.یه بار پرسیدم چرا گف من خار دارم که پیشم نمی مونی میری با دوستات  ولی خوب اهمیت ندادم.منم از صبح تا شب خونه تنهام

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

عزیزم این حق توعه یه تایمی رو برای خودت داشته باشی از حقت هم کوتاه نیا اگرم چیزی گفت خیلی شیک بشونش سرجاش شوهرته صاحبت که نیست اگر قراره تو جایی نری پس اونم کلا بشینه تو خونه باهم درو دیوارو نظاره کنین😑

آخه شب چرا میمونین عصر برگردین دیگه

من خودمم خیلی موافق شب موندن نیستم ولی خب اینجوری بوده تا الان

اصلا بحث شب موندن میست

بعد چند سال در حد دو ساعت رفتم دوستای دانشگاهمو ببینم وقتی برگشتم با اخم نشسته بود رو مبل لباس پوشیده تا من اومدم بدون یک کلمه حرف رفت بیرون

بماند که خونه رو هم کلی بهم ریخته بودن بچه ها 

عزیزم این حق توعه یه تایمی رو برای خودت داشته باشی از حقت هم کوتاه نیا اگرم چیزی گفت خیلی شیک بشونش ...

اون کلا خونه نسیت حالا تفریح نمیره ولی بالاخره بیرونه نمیتونه منو درک کنه سختی تو خونه همش با دو تا بچه