2777
2789
عنوان

نینی دارا میشه بیاید

195 بازدید | 25 پست

میگم طبیعیه بچه همش تو خواب گریه میکنه نمیزاره ماهم بخوابیم هی از خواب بلند میشه گریه میکنه باز باید خوابش کنی باز بیدار میشه گریه میکنه کوچیکم نیست بگی کولیک باشه ۹ماهشه اهصابم خرد شده

شبا خوب سیرش کن نوزاد من سه ماهشه شبا بیدارمیشه گریه میکنه  شیرم کمه شیرخشکم نمیخوره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم ۷ ماهشه همین طور شده الان خیر سرم خوابوندمش یک ربع نشد بیدار شد میخواستم بخوابم یعنی صبح هم ۷ بیدار شده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پسرمنم بااینکه نزدیک دوسالش بشه همینجوره شبا تو خواب واسه جابجاشدن و یااگه روش پتو باشه گریه میکنه .چیزی هم نباید اطرافش باشه باید آزاد آزاد باشه ۱۸۰ درجه میچرخه دورمیزنه .مارو که بیدار کرد دوباره میگیره میخوابه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

چرا فکر میکنی بچه ۹ماهه نمیشه کولیک داشته باشه؟!!!! برعکس وقتی بچه غذا خور میشه تازه کولیک بیشتر میشه. بچه ای که با گریه بیدار میشه یا غذا میخواد یا دلش درد میکنه. به خاطر گرما و این چیزا گریه نمیکنه. البته دختر من اگه ازش تو روز دور میشدم شب گریه میکرد

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
دقیقا همینطوره شبم واسه شیر بلند میشه قبلا اینجوری نبود

اینم والا کوچیکتر بود قشنگ تادصبح میخوابید الان این طور شده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چرا فکر میکنی بچه ۹ماهه نمیشه کولیک داشته باشه؟!!!! برعکس وقتی بچه غذا خور میشه تازه کولیک بیشتر میش ...

خب چیکار کنم چی بهش بدم دلدرد نداشته باشه خودمم حس میکنم از دلشه فک نکنم بخاطر دندون انقدر گریه کنن