2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 26 پست

میترسن اگه چیزی بگن شوهرم ناراحت بشه و باهاشون قطع رابطه کنه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو دخالت نكن تو كاربرادرت بزار خودش تجربه به دست بياره فردا ميخواد يه زندگي رو بچرخونه نميشه كه ...

باشه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
توام نگو. ب مادرشوهرتم بگو خودش بیاد اینجا تاپیک بزنه    

سواد نداره

شوهرت بایستی حد و حدود خودش و بدونه چون زندگی مستقل و جداگانه ای داره رو راست بهش بگو دخالت نکنه هر ...

بهش گفتم میگه اون بچه است باید یکی راه درست رو بهش نشون بد

بقیه به شوهرت چیزی نمیگن که ناراحت نشه اونوقت تو چرا باید ناراحتش کنی که تو نظر شوهرت بده تو بشی و بقیه خوب بمونن بنظرم هرکی بااین موضوع مشکل داره از جمله برادرشوهر یا مادرشوهرت خودشون حرفشون رو بزنن توهم الکی بخاطر مشکلات اونا خودتو بده نکن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
بقیه به شوهرت چیزی نمیگن که ناراحت نشه اونوقت تو چرا باید ناراحتش کنی که تو نظر شوهرت بده تو بشی و ب ...

چیکار کنم آخه حرصم در میاد میشینن پشت سر شوهرم حرف میزنن بعد که می‌بیننش انگار نه انگار تا حالا داشتن بدش رو میگفتن

چیکار کنم آخه حرصم در میاد میشینن پشت سر شوهرم حرف میزنن بعد که می‌بیننش انگار نه انگار تا حالا داشت ...

اگرم میخای چیزی بگی بهتره بگی که چنین حرفایی شنیدم ازشون و ناراحت شدم دیگه خودشون میدونن باهم چه کنن 😁

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

از این به بعد همین کارو میکنم ممنون از راهنماییت