2777
2789
عنوان

ژل یا فیلر لب

807 بازدید | 51 پست

سلام من ۹ روزه ژل لب زدم ۲ سی سی اولین بارمم بود لبام خیلی نازک و بزرگ بود برای همین ۲ سیسی زد

تازه کبودیام داره میره و هنوز کامل برطرف نشده 

ولی ی تیکه از لب پایینم گلوله شده ژل توش زیاد معلوم نیست خودم ولی چیزی میخورم حس میکنم انگار میخ تو لبمه وقتی لیوان رو لبمه

و اینکه فرم لبم خیلی زشت شدهههههه حالت عادی خوبه یدون رژ ولی رژ میزنم واقعا بدم میاد حالم بهم میخوره سمت چپم بزرگتر از سمت راستمه و این کاملا معلومه مخصوصا رژ ک میزنم 

به نظرتون الان هنوز ورم داره و طبیعیه؟ یا درست میشه؟؟؟

حالا تقارنشو میدم درست کنه ولی نگران ظاهرشم خیلی زشت شده رژ میزنم افسردگی میگیرم همون لب نازک خودم قشنگتر بود خانمایی ک ژل زدین چیکار کنم   امیدم به اون دو هفته است ک میگن جا میفته لب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عکسشم میگذاشتیجای معتبر زدی یا از این سیسی ارزونا زدی!!

ژل من نورامیس بهم گفتن ولی سی سی ۸۰۰ گرفت 

دوستمم اونجا ژل زده راضیه 

خواهرشم ۶ ساله پیشش میزنه 

پیش دکتر توکلی صادقیه زدم خیلی سرش شلوغه از شهرستانا میان پیشش ولی قیمت پایین تر میگیره نمیدونم حالا ژلش اشغال بود یا چی ولی بقیه که زدن رو لباشون خیلی قشنگه من میبینم ولی من لبم درشت و نازک بود خیلی کشیده بود لبم میترسم زشت بشه و رو لب من نشینه :( 

حالت غنچه کردم لبمو اینجا

اولا که فعلا ورم داره

نورامیس زود جذب میشه

دوما که ماساژ میخواد ژل لب

برو دکتر برات ماساژ مخصوص بده ژل پخش شه جایی که باید

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
رژ میزنم خیلی مصنوعی و زشت نیشههههه بدم میاد

اینجا که خوبه

مال منم همین طور شده بود با اینکه روسی زدم

واسه اینه که عرض لبامون زیاده

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.