2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا استغفرالله بیکار نیست 

دشمنی کنه 

مگر دشمن خدا باشه طرف 

که تازه به اون هم وقت میده 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اصلا اینجوری نیست بعد از هر سختی اسونی هست منم یروزی مث تو بودم تا فهمیدم خدا داره منو از چیزی ک ب ضرر منه دور میکنه و چیزی ک هزاران هزار برابر بیشتر ب نفعو صلاحه منه بهم میده خودم گفتم بهتر ک اون چیزی ک خودم خواستم نشد 

اصلا اینجوری نیست بعد از هر سختی اسونی هست منم یروزی مث تو بودم تا فهمیدم خدا داره منو از چیزی ک ب ض ...

بعید میدونم

ینی دوازده سیزده ساله داره از ضرر جلوگیری میکنه

خب چرا سود نده از همون اول

شاید چیزی ک میخوای ب صلاحت نیس

برای من اتفاقاتی افتاده ک خودم از خدا خواستم و بهش رسیدم اما گاهی ازش پشیمون شدم یا برعکس، به چیزی ک با تموم وجودم میخواستم نرسیدم ولی بعد واقعا دیدم ک اگه اتفاق می افتاد ب ضررم تموم میشد.