2777
2789
عنوان

بهزیستی پدر مادر سرپرستی

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان وقت بخیر

یه دختر خانومی از من سوال کردن (البته فامیل میشیم)

گفته که شرایط خوبی نداره برای زندگی با خانوادش و واقعا راس میگه من درکش میکنم وضعیتش یه جوریه که پدر و مادر داره ولی همیشه با دختره بحث میکنن دعواش میکنن و کتکش میزنن کار هروزشونه‌ و همیشه دختره ۱۵ سالشه ، پدر مادرش بهش پول نمیدن و مدرسه رو هم با زور و خواهش مدیر ثبت نامش کردن بهش غذا نمیدن میگن هرچی تو خونه هست بخور و بیرون نمیزارن بره لباس براش نمیخرن و از لباس های دخترای فامیل استفاده میکنه ۵ سالی هم میشه اونو از شهرستان بردن روستا که هیچی نداره و حتا گوشی هم دستش نمیدن و نمیزارن بره بیرون درسام میگن همین دهم رو که خوندی شوهرت میدیم واقعا خیلی دلم براش میسوزه اینارم یه بار که رفتیم خونشون بهم گفت بازم مشکل داره زیاااد خیلی دلم براش میسوزه مامانم با باباش صحبت کرو ولی مارو از خونشون بیرون کردن و گفتن دیگه هیچ نسبت فامیلی با هم نداریم و حق ندارین تو زندگی مردم دخالت کنید😑

بابا مامان دختره ۵۰ و خورده ای سال سنشونه‌ پیرن ولی سرحال باباش مشکل اعصاب داره یه بار انقد دختره رو زد که داشت می مرد‌ و دختره هم صد بار خودکشی کرد که ناموفق بودههه😔

واقعا خیلی گناه داره اون فقط ۱۵ سالشه😑😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.