2777
2789

من يك ساعت پيش يه تاپيك زدم و رفتار خانواده همسرم رو روز تولد همسرم گفتم

اكثرا شدند بهترين عروس دنيا و من اصلا هاج و واج موندم

حالا يكي ديگه از هنرهاي مادرشوهرم رو ميگم خودتون بگيد مشكل واقعا چيه؟

بيشتر دوس دارم مادران جواب بدن كه بچه كوچيك دارن نه اونهايي كه خيلي رويايي و كليشه اي بخوان جواب بدن

ببينيد مادرشوهرم چه بلايي سر خواهرزاده من كه تازه 10 ماهش بود اورد

خواهرم ايران زندگي نميكنه و يك ماه پيشبعد از يك سفر خيلي طولاني بچه 10 ماهه رو اورد ما براي اولين بار ببينيم

اولا كه مادرشوهرم ساعت 9 صبح يهو زنگ در خونه مامانم رو زد (تازه خواهرم از راه رسيده بودن و خواب بودن و خسته) 

اومدن بالا

خواهرم چون هنوز واكسن  براي بچه نزده بود، دكتر خودش گفته بود اگه رفتي سفر كشور ديگه به هيچوجه نذاريد كسي صورت بچه رو ببوسه

همون اول همسرم به مادرش گفت مامتان صورتش رو نبوس دكتر اجازه نداده بچه مسافت زيادي توي راه بوده و بدنش الان حساسه

مادرش گفت باشه 

(وقتي اومدن خونه مادرم برادرشوهرم نيومده بود چون سرماي شديد خورده بود و مادرش و پدرش هم ناقل بودن و سرفه ميكردن)

اخرش كه خواستن خداحافظي كنن يهو  دقيقا لب خواهرزاده ام رو بوسيد

يعني ما همه هاج و واج مونديم

خود همسرم به شدت با عصبانيت به مادرش گفت چرا اينكارو كردي

اخه ادم لب بچه 10 ماهه رو ميبوسه؟؟؟

بازم مادرشوهرم زد زير خنده 

و بلافاصه بعد از رفتن مادرشوهرم از فردا صبح خواهرزادم ابريزش شدشد بيني گرفت و بنده خدا كلا دو هفته كه ايران بود سرما خورده بود و اصلا غذت نخورد!!!

به نظر شما اين ادم اگه يكم درك داشت وقتي بهش گفتن نبوس بچه رو اينكارو ميكرد و بعدش ميخنديد؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این آدما مریضن مریض روحی. من هر بار بچمو میبرم دکتر میگه صورت بچه رو نبوسین آلرژی داره ضعیفه زود مریض میشه گوش مادرشوهرم بدهکار نبود منم رفت و آمدم به حداقل رسوندم

من اصلا در مورد پستهاتون نظر نمیدم، چون ادما وقتی از به چیزی ناراحت میشند به خاطر تجربه های گذشته شون هست و کسی نمیتونه اونا را درک کنه.

ولی!! اینکه میگید خانواده ی همسرتون بی توجه و سطح اجتماعی پایینه! این خانواده انتخاب خودتون بوده، همسرتون توی اون خانواده بزرگ شده! شما با این حرف هم دارید به همسرتون هم به خودتون و انتخابتون توهین میکنید!

میتونستید جور دیگه ناراحتیتون را بیان کنید.

من اصلا در مورد پستهاتون نظر نمیدم، چون ادما وقتی از به چیزی ناراحت میشند به خاطر تجربه های گذشته شو ...

ممنون از نظرتون

اما من دنبال يافتن توهين نبودم

سوال داشتم و فقط كسايي كه بخوان نظر بدن  يا سوال جواب بدن بايد بيان توي تاپيك

شما توهين ياب تون رو توي زندگي خودتون فعال كنيد   

ممنونم

قطعا ذهنی مریضهمادرشوهرت سادیسم داره عزیزمیعنی از رنجش و عذاب دیگران لذت میبره

حالا من خودم از اينده خودم ميترسم

چون من ميخوام چطوري توي اين خانواده بچه دار بشم ؟؟؟

همسرم خودش چون خيلي توي اجتماع گشته از لحاظ فرهنگي خدا رو شكر با خانوادش متفاوته اما مادرش و پدرش هر كدوم يجور عجيبن

مادرشوهر مریضی داریا

اره همين ديگه

به نظر خودم هم مريضه

اخه مگه همچين چيزي ممكنه

تو همون اول بهش بگي بوس نكن صورت بچه رو

اخر سر موقع رفتم يهو پريد از بغل مامانم لب بچه رو بوس كرد

اخه مگه داريم همچين چيزي

ممنون از نظرتوناما من دنبال يافتن توهين نبودمسوال داشتم و فقط كسايي كه بخوان نظر بدن يا سوال جواب ب ...

والا منم توهینی نکردم، اینکه گفتم به خانواده ی شوهرتون توهین نکنید، شد حرف بد؟؟؟ خوب شما خودتون مشخص شد از هرچیزی که خلاف میلتون باشه بدتون میاد. فقط دوست دارید دیگران شما را تایید کنند، شما دنبال راه حل نیستید، دنبال تایید اخلاق و رفتارتون هستید!! و هرکی خلافش بگه، توهین تلقی میکنید.

موفق باشید🌹

والا منم توهینی نکردم، اینکه گفتم به خانواده ی شوهرتون توهین نکنید، شد حرف بد؟؟؟ خوب شما خودتون مشخص ...

دقيق پاسخ من رو نخونديد خانوم يا اقاي معلم

من كه نگفتم  شما به من توهين كردين

از اولش گفتين نميخوام نظر بدم اما معلم اخلاق بريا من شديد و توهين ياب زندگي من رو فعال كردين

و دنبال اين بودين من به خودم و همه توهين كردم با يه تاپيك نظرخواهي

منم گفتم وقتتون رو توي زندگي خودتون بذارين و توهين ها ي زندگي خودتون رو پيدا كنيد بهتره

من از مدل نظر دادن شما و صحبت كردن تون حس ميكنم چند واحد معلم بودن رو پاس كردين

اما معلم بايد يكم دقيق تر بخونه متن ها رو 

شما هم موفق باشيد معلم عزيز ني ني سايت

واقعا ني ني سايت به داشتن معلم هاي اخلاقي چون شما به خودش ميباله