2777
2789
عنوان

کرم

224 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

بابام اینا میخوان یه وام زیادی رو بگیرن بعد باید یه مقدار پول تو حسابشون باشه تا اون وام رو بهشون بدن الان بنا به دلایلی دستشون خیلی خالی شده و ندارن اون پول و بذارن به من گفتن اگر دارید بدین به ما بعد که ما وام گرفتیم بهتون پس میدیم.حالا من به شوهرم گفتم اونم قبول کرد قراره فردا بریم پول و بدم بهشون...به نظرتون خانوادم وکوچیک  کردم جلوی همسرم؟یا مهم نیست؟

خیلی فکرم درگیره😕😕

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهم نیست . چه اشکال داره بچه های خودشون موقع گرفتاری به دادشون برسن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

منم به عشق کرم اومدم خخخ

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
نه مهم نیست . چه اشکال داره بچه های خودشون موقع گرفتاری به دادشون برسن

خودمم همین فکر و کردم که دیگه بنده خداها به غریبه رو نندازن ولی یه چیزی مثل خوره تو جونم افتاده ک انگار ارزششونو کم کردم🙄

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤