2777
2789

بخدا یه روز میام بهتون میگم حالم خوبه

مشکلم حل شد

معجزه شد

مشکلمو خودم برای خودم بزرگ کردم وگرنه چیزی نبود

خدایا شکرت ک حالم خوبه

خدایا شکرت استرس و نگرانی ازم دوره

خدایاااااشکرت خدایاشکر

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
خدایا شکرت عزیزم لطفا واسه منم دعا کن واسه شرایطی که واسم پیش اومده تاپیکم گفتم🙃

چشم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین ✨✨✨

به مشگلاتِ دورانِ مدسه فکر کن، الان چقدر پیش پا افتاده و خنده دار هستن 

به مشگلاتِ 10 سال پیش

حتما و مطمئنا و قطعا، چالشی که الان داری و اسمش رو مشگل گذاشتی هم به زودی حل میشه و فقط یه خاطره و یه تجربه ازش میمونه 

شک نکن🙌

منتظر تاپیک شکرگزاریت هستیم ✨✨✨

خدایا منم بیام بگم مشکلاتم حل شده خدا پشتم بوده

انشاالله عزیزم

شکرگزاری کن حتی اگر مشکلت حل نشده بگو خدایا شکرت ک مشکلم حل شده

الهی آمین ✨✨✨به مشگلاتِ دورانِ مدسه فکر کن، الان چقدر پیش پا افتاده و خنده دار هستن به مشگلاتِ 10 سا ...

قربونت برم خواهری

انشاالله عزیزمشکرگزاری کن حتی اگر مشکلت حل نشده بگو خدایا شکرت ک مشکلم حل شده

مشکلم که حل نشده ولی دلم روشنه با خودم گفتم مشکلم حل بشه به یه نفر که میشناسم و نیازمنده کمک میکنم ولی حل نشد ولی کمکه رو میکنم دلم روشنه

مشکلم که حل نشده ولی دلم روشنه با خودم گفتم مشکلم حل بشه به یه نفر که میشناسم و نیازمنده کمک میکنم و ...

اگر درت روشنه پس بیخیال کلا بیخیال شو مگه میشه دلت بهت دروغ بگه؟

نه اصلا مشکلتو حل شده بدون برای منم دعا کن

ب نیابتت صلوات دارم میفرستم ک بیای اینجا بپری هوا

اگر درت روشنه پس بیخیال کلا بیخیال شو مگه میشه دلت بهت دروغ بگه؟نه اصلا مشکلتو حل شده بدون برای منم ...

عزیزم قربونت برم

خدا خودش در رحمت وبرکتش رو به روی همه مون باز کنه همیشه شاد و خوشحال باشیم 

دعا کن عزیز دل روحم به خدا نزدیک بشه بعضی فکرها و خیالات احساس میکنم مانع حاجت رواییم میشه دعا کن به وقت همین اذان که صداش پیچیده تو خیابون مون خدا منو نجات بده ببره بغل خودش آدم قبل بشم روحم به شدت سنگینه

انشاالله عزیزمشکرگزاری کن حتی اگر مشکلت حل نشده بگو خدایا شکرت ک مشکلم حل شده

ببین عزیزم، 

کلمات، انرژی دارن، خیلی خیلی هم دارن، برای همین از قدیم می گفتن نفوس بد نزن، یا برای هر چیز جدیدی و هر کاری می گفتن باسلامتی و مبارک باشه 

وقتی که دعا یا شکر گذاری می کنی اصلا از کلماتی که بار منفی دارن استفاده نکن، چون هر چیزی که به زبون بیاری یا بهش فکر کنی رو جذبش می کنی

پس نگو خدایا شکرت که "مشگلم" حل شد. 

بگو

خدایا شکرت که فلان چیزو دارم 

یا فلان حال رو دارم 

یا فلان کارو کردم 

یا فلانی فلان کارو برام کرده 

و دقیقا با همون حسِ ذوق و شوق و هیجان بگو، انگار که الان همون لحظه هست، بدونِ هیچ شک و تردید یا نا امیدی و یا اینکه فکر کنی کارِ مسخره ای هست(چون اینا خرابش می کنه)، با تمام قلبت و با ایمان و اعتمادِ کامل بگو. 

وقتی فکرت و گفتارت و احساست، همه هم جهت بشه، خیلی خیلی قدرت مند جذبش می کنی. 

حتی بهتره که از همین الان یه کاری در جهت مقدماتش انجام بدی، مثلا اگر چالشت درسی هست لوازم تحریر بخری، اگر خونه هست لوازم خونه، اگر شغلی هست یه چیزی در جهت اون ‌شغل، اگر عاطفی هست یه کادو برای اون فرد یا یه لباس برای روزهای خوشیتون و دقیقا خودت رو با اون چیزی که می خری در اون موقعیت تصور کن. 

دعا کن عزیز دل روحم به خدا نزدیک بشه بعضی فکرها و خیالات احساس میکنم مانع حاجت رواییم میشه دعا کن به ...

تاپیکهای منو بخون عزیزم 

خدایی که از بچگی به ما گفتن توی آسموناست دروغه 

خدای واقعی توی قلبِ ماست 

روح ما پاره ای از روح خداست 

خدای مهربون مثل یه آینه ی هزاران هزار تکه هست که هر تکه ی اون توی وجود همه ی ماست. 

همه ی ما عزیز دوردونه ی خدا هستیم چون بخشی از خودشیم 

ی

تک تکِ ما خاص و منحصر به فرد هستیم براش. 

خدا عشقِ خالص و بدونِ قید و شرطه،

خدا، قاضی خشمگینی که توی آسمونها منتظر ما باشه نیست، خدا همه ی ما رو عاشقانه دوست داره 

تو از خدا دور نیستی، خدا در تک تکِ سلولهای تو جاری هست. 

فقط مدل دعا کردنت رو عوض کن. 

توی پست قبلی، به استارتر توضیح دادم 

تاپیکهای منو بخون عزیزم خدایی که از بچگی به ما گفتن توی آسموناست دروغه خدای واقعی توی قلبِ ماست روح ...

قربونت عزیز دلم میخواد برم بغلش فقط زار بزنم خسته هستم از دور شدن از خدا