2777
2789

دوستان نظرتون در مورد اين مواردي كه من ميگم چيه

دوس دارم نظرتون را واقعا بدونم و ببينم من حساسم يا خانواده همسرم خيلي عجيبن

اول بگم حدود 2 سال هست ازدواج كرديم

هفته قبل تولد همسرم بود. خانواده خودم و همسرم هم براي ناهار دعوت بودن

من ميخواستم همسرم سورپرايز بشه به مادرشوهرم هم گفته بودم

ساعت 10 و خرده اي صبح سفارش كيك رو كه قرار بود بيارن برام اوردن، همسرم تا رفت پايين كه مثلا ببينه چي هست (گفته بودم بسته ديجي كالاست) مادر و پدرش صبح كله سحر جلوي در بودن. راننده اسنپي هم اشتباهي رفته بود چند تا خونه اونورتر

من كه منتظر بودم همسرم بياد بالا ديدم زنگ اپارتمان زده شد با ذوق رفتم جلوي در ديدم مامانش هست و برادرش و ...

من ذوقي كه براي همسرم كرده بودم روي لبام خشك شد. 

گفتم ااا شما هستين بذاريد برم لباسم رو عوض كنم. چقدر زود اومدين من ميخواستم همسرم رو سورپرايز كنم و ...

مادرشوهرم هر هر زد زير خنده و فقط خنديد

داداشش هم رفتن جلوي تلويزيون سريع اينترنت رو زدن و نشستن فيليمو برنامه ديدن!!!! 

من داشتم حرص ميخوردم اينها سه تايي فقط ميخنديدن و برنامه ميديدن

همسرم هم بنده خدا پايين وايساده منتظر.

خلاصه راننده با كلي غر زدن خونه رو پدا كرد و من خيلي حرص خوردم اما اينها خيلي راحت نشسته بودن و ميخنديدن به برنامه فيليبمو

از طرفي مادرشوهر ماشا .... خيليييي كنجكاوه

همش مياد خونه چشمم توي اشپزخونه هست ببينه چيكار ميكنم يا به شوهرم چي ميگم.

حتي يه وقتهايي متوجه نشه ميپرسه چي گفيتن بهم؟؟؟!!!

خلاصه سطح فرهنگ شون خيلي با من و اون چيزي كه ياد گرفتم متفاوتن

اصالتا گيلاني هم هستن و ماشا... چشم شون دنبال مسائل مالي و اقتصادي

غذا رو هم سر ميز كشيدين جلوي خودشون و به مامان من بنده خدا كه كلي هم تعارف ميكنه كار نداشتن.

اصلا اونقدر اون روز عصباني بودم كه حد نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا تولد بگیر 

مدلتون باهم فرق میکنه خواسته هات اولویتشون نیست 

اصلا گوششون بدهکار نیست شما برنامت چیه چی نیست 

با این برنامه ای که چیدی بیشتر  خودت سورپرایز شدی !!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اول برات تجربه بشه این مناسبت ها رو برای خودتون دو نفری نگه دارید 

دوم دو تا خانواده رو هیچ وقت با هم نگید که تفاوت فرهنگی انقدر تو چشم نیاد و این طوری اذیت نشید.

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یا مهمون دعوت نکن 

یا دعوت کردی بزار خوش بگذرونن

دیگه فیلم دیدن و غذا کشیدن جز کارهای مهمونه دیگه 

میخای دست و پاشون و ببندی؟

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

اخه ادم ساعت 10 صبح مياد مهموني؟؟؟؟

اصلا متوجه خيلي چيزها نيستن

همسرم ميگه هر دفعه بهشون زنگ ميزني بايد بگي ديرتر بيان وگرنه اينها صبح اول وقت اينجا هستن

كلا هم عادت ندارن جايي ميرن ناهار و شام نمونن

هر دفعه خونه مادرم اينها هم ميرن حتما ناهار يا شام مي مونن و سر ظهر ميرن خونه مامانم

در صورتيكه اينها اصلا توي خانواده ما وجود نداره و احترام ميذاريم به طرف مقابل و به صاحبخونه

اما اينها كلا خيلي به قول معروف ياخلي هستن

اخه ادم ساعت 10 صبح مياد مهموني؟؟؟؟اصلا متوجه خيلي چيزها نيستنهمسرم ميگه هر دفعه بهشون زنگ ميزني باي ...

خب شما که میدونستی این مدلین باید انتظار میداشتی که زود بیان .میتونستی تولد دونفره رو ظهر بگیرید برای شام خانواده هارو دعوت کنید بیان

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اسم شهر نیارین مگر اینکه نیتتون چیز دیگه ای باشه

در ضمن همسرتون در همین خانواده بوده

پس همون خصوصیات را داره از نظر هوش اجتماعی و... 

شما هم انتخابش کردی و از نطرت بهترین خاستگار بوده که بین بقیه انتخاب شده پس یا از سطح شما بالاتره یا هم سطحین

نباید اصالتشا میگفتی چون خصوصیات اخلاقی ربطی ب اصلیت افراد ابدا نداره و ممکنه ی عده بخونن ناراحت بشن .ولی من میگم تولد فقط دونفره خانواده ها باشن اعصاب خردی درست میشه معمولا