2777
2789
عنوان

ارشدهای روانشناسی بیاین جان هرکی

47 بازدید | 9 پست

اقا من بدجوری موندم توی انتخاب گرایشم

فکرکنید خواهر کوچیکترتونم 🥲

امسال نه سال بعد کنکور دارم هنوز انتخاب نکردم چه گرایشی و کدوم وزارت....

اگه دست نجنبونم وقتم بر هدر رفته

درمورد تفاوتهای وزارتخونه ها و گرایشات تا حدی تحقیق کردم حتی یک مینی دوره هم خریدم

ولی بازم دقیق متوجه نشدم کدومو دوست دارم و مناسبتره برام

بهداشت یک خوبی داره که عملی یاد میگیری.. ولی میترسم تو محیط بیمارستان اعصابم بهم بریزه.. نمیدونم میتونم سازگار بشم یا نه

باز علوم خوبیش اینه ظرفیتش زیاده و گرایشاتشم متنوع تره

شما چجوری انتخاب کردید؟؟؟

ببین هدفت چیه‌ . برنامت برا ایندت چیه. با توجه ب اون انتخاب کن. دیگه بپذیر سختی هاش رو .

تو چه گرایشی هستی؟؟؟

شاید باورت نشه ولی بین اهداف مختلف گیر کردم...

نه بحث سختی نیست، نمیدونم میتونم تحمل کنم یا نه

چون بیمارهای روانی واقعا اعصاب میخواد سروکله زدن باهاشون.. یکیشو داریم اخه تو فامیل.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه گرایشی هستی؟؟؟شاید باورت نشه ولی بین اهداف مختلف گیر کردم...نه بحث سختی نیست، نمیدونم میتونم ت ...

من خواهرم ارشد روانشناسی تربیتیه.  خودم نه. 

اون چون معلمه با توجه ب هدفش تربیتی انتخاب کرد. 

میخوای ی سر حضوری برو با روانشاس بیمارستان یا کلینیک ها صحبت کن تا راهنماییت کنن