2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال یه زن هم سطح خودت یا یه ذره پایین تر باش تا عاقبت بخیر بشی

دنبال زن بلندپرواز هم نرو همشون عقده ای هستن خونه باباشون هر چی عقده داشتن میخواد شوهر بیچاره براورده کنه براشون 

پسر هم جنم داشته باشه اخلاقش خوب باشه و خانواده خوب داشته باشه کافیه 

ولی پسری که پنجاه متر خونه تو دورقوز اباد داشته باشه یابو برش داره الان میتونه از همه دخترا خواستگاری کنه اونوقت بدجور تو دهنی میخوره از اجتماع

دنبال یه زن هم سطح خودت یا یه ذره پایین تر باش تا عاقبت بخیر بشیدنبال زن بلندپرواز هم نرو همشون عقده ...

به نظر شما برای پسر تک فرزند دختری که تو خانواده پرجمعیته بهتره یا دختر تک فرزند بهتر درکش میکنه؟

خانواده با اخلاق باشه 

به بلوغ فکری و عاطفی رسیده باشه 

یه شغل مطمئن داشته باشه و جربزه کار کردن هم داشته باشه 

خودشم اخلاقی مهربون و مسئولیت پذیر باشه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

به نظر شما برای پسر تک فرزند دختری که تو خانواده پرجمعیته بهتره یا دختر تک فرزند بهتر درکش میکنه؟

ببین نمیشه گفت 

بعضی دخترای تک فرزند خیلی مستقل و خوب هستن بعضی هاشون لوس هستن

سعی کن یه دختر منطقی پیدا کنی درکت کنه توقع فضایی نداشته باشه حالا به جمعیت خانواده هم کار نداشته باش

سعی هم کن با خانواده همسرت انچنان صمیمی نشی که بشی ببخشید نوکر خونشون 

من الان خیلی دومادا یا پسرای فامیل رو میبینم که رسما اگه رو داده باشن شدن گماشته خانواده زنشون فکر نکن الان مثلا نقش پسر واسشون پیدا کردی و عیب نداره از نظر مردم جالب نیست اینطور کارا

مثلا الان خالم دو تا دوماد داره یکیشون ساده هست و همه جوره خدمات میده به خالم اینا بعد اون یکی خیلی پسر مغرورتر به نظر میاد ولی من از شخصیتش بیشتر خوشم میاد چون مثلا این چند وقت توقع داشتن پرستاری شوهرخاله زنشو بکنه خب به اون بنده خدا چه مربوط هست پسره هم گفت من واسه پدرمم همچین کاری نمیکنم که بخوام ببرمش حموم یا دستشویی بشورمش که بخوام واسه فامیل شما همچین کاری بکنم حالا مامانم شاکی بود که این پسره مغروه گفتم نخیر از نظر منم خیلی با کلاس هست که نوکر خانواده زن نمیشه

ببین نمیشه گفت بعضی دخترای تک فرزند خیلی مستقل و خوب هستن بعضی هاشون لوس هستنسعی کن یه دختر منطقی پی ...

ازین لحاظ میگم که باید همیشه در اختیار پدر مادر باشم اونم تک فرزند باشه مشکلی ندارم بابت رسیدگی اون به خانواده اش بهتر درکم میکنه (بعضیا غر میزنن)