2777
2789

مگه اونی که خواب دیده بنده برگزیده خداست که انقد تحت تاثیر خوابش قرار میگیرید؟

ادم معمولا چیزی براش مهم باشه یا بهش فک کنه خوابشو میبینه

خواهرشوهر شمام دوس داره اسم بچتو زهرا بذاری یا واقعا خوابشو دیده یا از خودش دراورده که در هر دو صورت بی معنیه برا تو 

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

اخه زهرا نه اينكه اسمش قشنگ نباشه ولي خيلي تو اطرافيان نزديك مون داريم، كلاً تو اسامي دخترونه هم ب زهرا قبل از بارداري هم فكر نمي كردم چ برسه الان

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم بچه ها ك اومديد و من رو آروم كرديد، موقعي ك ايشون اين خواب رو ديد من اصلاً با اينكه باردار بودم ولي نمي دونستم همينِ خيلي برام عجيب اومد

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

من خودم قبل از اینکه باردار بشم خاب دیدم ی پسر دارم اسمش محمده.وقتی باردار شدم هنوز تعیین جنسیت نشد خاب دیدم پسرم پیشم خابیده چندنفر اکمدن گفتن این پسر حضرت محمده باید ببریمش😑 زنداداشمم خاب دید ی پسر دارم اسمش محمده😅

خلاصه من بچم پسر شد.اما اسمشو گذاشتم سیاوش😔

چیکار کنم اسم سیاوشو دوس داشتم همیشه😊😊

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

منم سر دخترم خواب حضرت زهرا رو دیدم.البته بهم نگفت اسم و فلان بذار.. فقط دیدمش. 

مامانم گفت باید اسمش و بذاری زهرا. ولی من دوست نداشتم. نذاشتم. حضرت رو دوست دارم اما یه اسم قشنگ ایرانی با معنی خوب گذاشتم. چون ائمه هم نظرشون همینه.که اسم بچه خوب باشه بزرگ شد خوشش بیاد.. خوب از نظر من فرق داره.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

من حامله بودم خواب دیدم خواهرم بهم گفت اسم پسرتو بیستومین سوره قرآن بزار تز خواب که بیدار شدم دیدم سوره طاهاست ولی من اسم سامی رو انتخاب کرده بودم و همین اسمو گذاشتم هیچ اتفاقی هم نیوفتاد 

ان شاءالله بچه هاتون هر اسمي ك گذاشتيد نامدار باشن و باعث افتخار شما🌺

هیچی اونی که خواب دیده بور می شه      همین!

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

بله عزيزم

يكي از فاميل هاي شوهرم دقيقا اين اتفاق براش افتاد. برادرش خواب ديد اسم بچه حسينه و بعد فهميدن حامله ست. به دنيا اومد و اسمش رو گذاشتن فرزام. ٤ ماهش بود تومور گرفت طفلي، بعد كلي دكتر بردن گفتن خوب نميشه ، به پيشنهاد بابابزرگش بردنش كربلا ، اونجا شفا گرفت. وقتي برگشتن دكترا باورشون نميشد اين خوب شده باشه. بعدم اسمش رو عوض كردن گذاشتن حسين. 

منم از همينِ ش مي ترسم مامان خانم البته دور از جون..