2777
2789

آخه خيلي مسخره ست تو باردار باشي يكي تو خواب اسم رو براي شخص ديگه اي بگه يا حتي اسمم خودت تو خواب ببيني.. اينطوري همش آدم تو ذهنش مرور ميشه موقع انتخاب اسم. البته وقتي ك خواب رو گفتن من همونجا گفتم من اسم زهرا اصلاً بخاطر تعددش نمي ذارم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

منم خواب دیدم یکی بهم گفت بچت پسره بزارش سجاد منم گفتم میزارمش سجاد ولی نموند واسم.فک نکنم خواب زیاد معتبر باشه.البته دقیق نمیدونم.پسر بعدیم شوهرم خواب دید امیر رضا گفتم باشه میزاریم اونم برام نموند.الان باردارم گفتم هر کی بیاد بگه خواب دیدم این اسم رو بزار دیگه نمیزارم.ترسیدم دیگه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همينِ ش مي ترسم مامان خانم البته دور از جون.. 

نه به دلت بد راه نده عزيزم. 

من اگر جات بودم اسم شناسنامه اش رو زهرا ميگرفتم ولي هرچي دوست دارم صداش ميكردم. ولي بازم هركاري دوست داري بكن. توكلت به خدا. 

نه عزیزم منم شوهرم خواب دید پسر داریم و اسمش ابوالفضله ولی بچه م دختر شد البته که اگر پسر هم میشد با اینکه عاشق حضرت عباس هم هستم اسمسو ابوالفضل نمیذاشتم به نظرم بسپارش به حضرت زهرا ولی دلیلی نداره حتما اسمشو زهرا بذاری

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

فاطمه جان ان شاءالله صحيح و سالم بگيري بغلت❤️

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

مامان خانم آخه اسم شناسنامه ست ك بچه ميره مدرسه همون صداش مي كنن، من هر چي تو شناسنامه بذارم همينِ رو صدا مي كنم

ان شاءالله بچه هاتون هميشه صحيح و سالم باشن❤️

مامان خانم آخه اسم شناسنامه ست ك بچه ميره مدرسه همون صداش مي كنن، من هر چي تو شناسنامه بذارم همينِ ر ...

اره راست ميگي. زهرا هم اسم قشنگيه البته ها. ولي بازم هرچي دوست داري بذار. به قول دوستمون بسپارش به حضرت زهرا، يه صدقه هم بده و به دلت بد راه نده اصلا

تاپیک خیلی قدیمیه 😄😄 میشه اسم کوچولوت رو بدونم 😘

عزيزم كوچولوم اسمش حلماست تازه خواهر دارم شد گذاشتم هليا😁

آخراسمشو چی گذاشتی الان دیگه خانمی شده 

سلام عزیزم، آره ماشاءالله تازه خواهردارم شد.. اسم خودش حلما اسم خواهرش هلیا😊