2777
2789
عنوان

با زنی که آبروی شوهرشو تو کوچه ببره میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 149 پست
عزیزم شما نظر خواستی و منم نظرمو گفتم توقع نداری آقا بره دنبال گند کاری و زنش دم نزنه که اون خانم قط ...

من نگفتم قضاوت نا حق کن ک من نزدیک طرفم خبر دارم چه زجری میکشه مرده بخاطر بچه هاش اخلاقای زنشو تحمل میکنه چندبار جلو خودم تا مرز سکته رفته با اینکه جوونه اینقد حرص میخوره با آرامبخش آرومش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایا مرد این خطاها رو انجام داده؟ 

من اعتقاد دارم تا زن کارد به گلوش نرسه آبروریزی نمیکنه اما یک سری زن ها(البته ببخشید این لفظ رو به کار میبرم)  سلیطه هستن و ممکنه قصد داشته باشن با این رفتارها جلب توجه کنن چون دیدم دور و برم زنی که خودش دنبال عیاشی بود و این حرکات رو انجام میداد و گاها پیش میاد چه زن و چه مرد بد راهی داده میشن یعنی مادری خواهری برادری گوششون رو از حرفهای صد من یه غاز پر میکنه و این ادم عصبانیت و کینه خودش رو با این رفتارهای داد زدن و ابروریزی تخلیه میکنه و گاهی هم اونقدر توی زندگی زن و مرد با هم دعواشون میشه که زن پی همه چیو به تنش میماله و میگه به درکککککک بذار ابروم بره اما از شر این راحت بشم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من نگفتم قضاوت نا حق کن ک من نزدیک طرفم خبر دارم چه زجری میکشه مرده بخاطر بچه هاش اخلاقای زنشو تحمل ...

زجر میکشه حق و حقوقش رو بده و طلاق

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

تواین تاپیکا خیلی جالبن زن هرغلطی بکنه میگن رفتار شوهره حتما بدیوده ب جنون رسوندتش اگه مرده همچین حرکتی بزنه دریده بازی دربیاره  باز میگن ن مرده مریضه روانیه باید جداشدو...🤣🤣کلا طرفداربی چون وچرای خانماهستن!!

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هیچ زنی الکی نمیپره بیرون ابرو خودشو ببره شوهره هم حتما زیرش کثیف بوده ک کاری نکرده 🙂🙂🙂

عزمزمه همه ی ما زنیم احتمال یک از صد خیانت هم کرده باشه نون نمک شوهرشو خورده چندسال نباید آبرو ریزی کنه این آقا پیش پدر من بودن رفته خونه زنش همچین کاری کرده 

تواین تاپیکا خیلی جالبن زن هرغلطی بکنه میگن رفتار شوهره حتما بدیوده ب جنون رسوندتش اگه مرده همچین حر ...

وای واقعا حق گفتی من دیشب کنار این آقا بودم واقعا داشت سکته می‌کرد زنش هفته ای ده تومن خرج میکنه از پولای شوهرش به مادرو خواهرش میده یخچال و گوشه های خونش پره پر تا شوهره محبت میکنه شک میکنه مریضه کلا 

عزمزمه همه ی ما زنیم احتمال یک از صد خیانت هم کرده باشه نون نمک شوهرشو خورده چندسال نباید آبرو ریزی ...

اگر صددرصد از زندگیشون خبرداری و میدونی که مقصر فقط زنه،اگه دپسش داره ببره روانشناس حل کنن وگرنه با کاربری که گفتن مورد بوده خودش مشکل داشته اینجوری سلیطه بازی دراورده موافقم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

تواین تاپیکا خیلی جالبن زن هرغلطی بکنه میگن رفتار شوهره حتما بدیوده ب جنون رسوندتش اگه مرده همچین حر ...

اخه واقعا بعضیا اونقدر برای زندگیشون تلاش میکنن باور نمیکنن زنهایی هم هستن که قصد خراب کردن زندگی خودشون دارن با تعاریفی که استارتر کرده نظر من اینه که زن وسواس فکری گرفته و دست خودش نیست بهتره ببرنش پیش روانپزشک.... مردهای خوب و ساکت هم زیادن خدایی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزمزمه همه ی ما زنیم احتمال یک از صد خیانت هم کرده باشه نون نمک شوهرشو خورده چندسال نباید آبرو ریزی ...

خیانت کرده باشه ک باید گردنشو زد نون و نمک شوهرشو اگ خورده شوهره وظیفشه ک زنش رو تامین کنه هیچ منتی نیست در نهایت میتونم بگم برید پیش مشاور البته شما نه اون زن و شوهر 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم