2777
2789
عنوان

با زنی که آبروی شوهرشو تو کوچه ببره میشه زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد یا زن سلیطه ارزش زندگی کردن ندارن. تا دنیا دنیاست همینجور با هوچی گری میخوان کارشونو پیش ببرن. پدر شوهر منم سلیطه ست، پیر شده و هنوز آبروریزی میکنه

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
قطعا با مردی که به جای سر کار رفتن عیاشی رفته و زنشو به این حجم از عصبانیت رسونده نمیشه زندگی کرد😏

عااالی بود زاویه دیدت... مدال طلابایدبت داد

خیلی جالب بود جوابت

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

نه قطعا این سلیطه ارزش هیچیو نداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

این مدل قضاوت هم قطعا زیبا نیست من خودم هم زنم !

عزیزم شما نظر خواستی و منم نظرمو گفتم 

توقع نداری آقا بره دنبال گند کاری و زنش دم نزنه که 

اون خانم قطعا هزار بار گفته و بهش توجه نشده تا الان اینجوری شده

زن بیاد مرد رو هم بکشه امثال شما پشتی زن میکنین

زن سلطیه ندیدن

وای بعضی زنها چطور مردشونو پیر میکنن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اول ببین مرده خطاهاش درچ حده ک زنه ب این درجه رسیده من باشم ک میگم حقشه تا خجالت بکشه بشینه سرزندگیش ...

عزمزمه مرده از نزدیکان نزدیک منه خیانت نکرده ی مدته تا از سرکار میاد زنش دادو بیداد و آبرو ریزی میکنه عیاشی بودی خیلی کارا هم واسه زنش و خانواده زنش کرده هم مالی هم احتراما ولی خب انگار مغزشون مریضه نرمال نیستن مدام مشکوکه حتی فک میکنه خانواده شوهرش میخان زندگیشو خراب کنن