2777
2789
عنوان

سرکلاژ وفانلینگ

193 بازدید | 34 پست

18هفته سرکلاژ شدم باطول دهانه رحم 26اما الان 26هفته 4روزهستم طول دهنه رحمم شده10وفانلینگ شده امیدی ندارم😔ازاول بارداری انواع دردها وسختی هاکشیدم دارم میمیرم دیگه خدایا

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

استراحت کن انشالله که چیزی نمیشه فقط برای سرویس بهداشتی اونم رو توالت فرنگی بلند شو

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

استراحت کن انشالله که چیزی نمیشه فقط برای سرویس بهداشتی اونم رو توالت فرنگی بلند شو

الان6ماه خوابیدم فقط تکون نمیخورم ازسرجام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان6ماه خوابیدم فقط تکون نمیخورم ازسرجام

یه چند هفته دیگه هم اگه بمونه دیگه حالت راحت میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

امیدوارم دکترگفت3هفته دیگه بمونه خوبه ولی درددارم 😢

انشالله که میمونه امیدت به خدا باشه منم زیر شکمم درد می‌کنه 

😭😭😭

اصلا نگران نباش تا ۳۰ هفته حداقل میمونه 

فامیلمون همین ۲۶ هفتع زایمان کرد الان دخترش ۴ سالشه سالم ناز قد بلند خوشگل زبون دراز بسپر بخدا

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اصلا نگران نباش تا ۳۰ هفته حداقل میمونه فامیلمون همین ۲۶ هفتع زایمان کرد الان دخترش ۴ سالشه سالم ناز ...

خداکنه ازمنم بمونه اخرین شانسم برای مادرشدن هستش این سومین بارداریم هستش

امپول بتا متازون بزن

زدم اخرهفته هم دکترم گفت بیا برای مغزش بفرستم امپول بزنی تاخیالم راحت بشه دکترم خداشکرخیلی خوبه