2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاین

190 بازدید | 22 پست

نامزدم پنجاه پنجاه قرار بود بره جای دوری منم بش گفتم که بی خبرم نزاره

صبح دیدم چیزی نگفته فک کردم شاید نرفته باشه و طبق معمول خودم بش زنگ زدم ولی جواب نداد

بعدش خودم میخواستم یه جا برم بش پیامک دادم بعدش کلا خبری ازش نبود تا عصر که یه جواب سربالایی داد

بعد با مامانش که تلفنی صحبت میکردیم لابه لای حرفاش فهمیدم نامزدم رفته و هیچی نگفته حتی جواب تماسمو هم نداده ولی جلو مادر شوهرم سوتی ندادم!

خلاصه من خیلی از دستش عصبانی شدم تا نیم ساعت پیش که زنگ  زدو  من جوابشو ندادم

شما باشین چیکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاااره پووورش میکنم 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

این وسط جفتتون فقط دچار سوء تفاهم شدین

حرف بزنید ک اره من اینجوری فکر میکردم و نمیدونستم ک تو در جریان نیستی و ...

و تامام حلش کنید بره

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "
این وسط جفتتون فقط دچار سوء تفاهم شدینحرف بزنید ک اره من اینجوری فکر میکردم و نمیدونستم ک تو در جریا ...

نه من ازش خبر گرفتم یه کوچولو ماشینش کار داشته بعدش رفته پیش دوستش عشق و حال

وقتی برگشته ساعت ۱ نصف شب تماس گرفته....

یه جوری رفتار می‌کنه جلو مردم انگار که دوست دختر مخفیشم مایی که دوساله نامزدم

وقتی میره گشتو گزار و مسافرت نه خبری میشه ازش نه هیچ فقط وقتی بیکار میشه منو یادش میاد🥲

شایدنتونسته زنگ بزنه من بودم جواب میدادم ببینم قضیه چیه حتما دلیل محکمی داره

دلیلشو حفظم بار اولش نیست

میگه پیام دادم نمی‌دونم چرا نیومده برات بعدش میخواستم زنگ بزنم همه بودن نتونستم میخواستم زود بیام بریم بگردیم ولی نشد ووو از این حرفا