2777
2789
عنوان

عکس ی النگو میزارم نظر بدید شمام عکس طلا بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 118 پست
واقعا این همه طلا میخرین؟؟؟؟بیشتر از ۲ میلیارد میخاد

بله عزیزم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بندریه عروس؟

طلاهاش ک اینطور میگه آخه منم جنوبیم ولی اینقدر طلا ندارماا طرفای بندر عباس خیلیی طلا میارن برا عروس

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
منم ۲۴ سالمه اصلا نمیتونم النگو بپوشم😑۵ تا دارم سالی ی بار دست نمیکنمفقط ی دستبند ساده های کارتیر

دوسداشتی عکس بزار

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
😐😂شغل داماد چی بود😂

نمیشه گفت ولی شغل بندریا واضحه با اینهمه طلا😁جنوبیا میفهمن

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

دوستان یه سوال تو‌رو خدا بگید بعد از چهار سال موفق شدم خط شوهرم رو گوشی داره پیدا کنم می‌خوام بندازم رو‌خطم ایرانسل من نصب کنم ببینم با کدوم لاشی چند بار مچش  گرفتم این سری می‌خوام دست پر مچش بگیرم چیکار کنم بنظرتون

این النگو فیوژن رو گفته

چقدر قشنگه دونه ای چند ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

طلاهاش ک اینطور میگه آخه منم جنوبیم ولی اینقدر طلا ندارماا طرفای بندر عباس خیلیی طلا میارن برا عروس

من خودمم بندرعباس زندگی کردم عروسیای که میرفتیم خیلیییییییی طلا می‌خریدند واسه عروس

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که